Mam AIDS

age44

andrej nejako neodpoveda, vsak uvidime, ale aj tak, uz davajte nejake navrhy na novy nazov
:-)
v utorok som akurat citala taku anekdotu - mlady neskuseny autor si lamal hlavu, aky nazov dat svojmu dielu. stary spisovatel sa ho pyta: - a pisete tam o bubnoch? - nie. - a o trumpetach? - tiez nie. - tak dajte knihe nazov "bez bubnov a trumpiet"

to by nam tu sedel nazov "bez ladu a skladu .... a uz aj bez aidsu"

ale ja sa ivetka stale zamyslam nad svojim pozitivnym prinosom k celosvetovemu boju proti tejto zakernej chorobe, tak ako som ti vcera slubila. stale vsak nic.

age44

ahoj nashira, aspon vidis ake dolezite je ucit sa cudzie jazyky :)))
slepaci jazyk je velmi dolezity.

radsej premenovat temu ako byt neustale trnom v oku. vela ludi sa sem na forum chodi vyventilovat zo svojich problemov, nezdarov. tak aby sme ich neprovokovali. nashira, tie nazvy co si navrhovala sa mi celkom pacili.

nashira

Tak dievcata uz som dala otazku na Andreja ci sa to vobec da uskutocnit taka zmena .Ak chcete vediet precitajte si forum -pripomienky.

amelia

seda: AKY SUVIS MA VASA DEBATA S PROBLEMOM NASEJ DIEVCINY? SA ZOBUDTE A CHODTE SA VYKECAT NA POKEC. KOTKODAAK..
pomaha to teda aj holke co tu prisla s problemom?

nashira

No ved to zmenit temu ....len ako a nazov a obsah .....tak dajte nejaky navrh ja to potom skusim predniest Andrejovi na pripomienkach...naozaj je to uz rusive ked to tu riesime neustale...
To naozaj nemusime mat Nellka vsetko spolocne...ani manzela ...no ten dom ....kde to byvas,ze by sme sa k tebe nastahovali:))))))))))).Samozrejme srandujem.No ja by som byvat v dome zatial nechcela ...mame dom u starkej celkom moderny .ale taky velky az by v nom bolo smutno.Som rada v meste aj deti maju vsetko blizko.Ale zase ludia co sa nastahovali do domu aj ked predtym nechceli v dome byvat tak sa im zapacilo...takze nikdy nehovorim nikdy...S cim sa najradsej hraju vase deti? NO myslim ,ze tvoje male Age asi s didkou..a tvoje Nellka.Nas maly ma dve bednicky hraciek no najradsej sa hra so chou chou ,sitkom.......teraz ma v ruke lepidlo tak mu ho idem zobrat ,aby ame nemali polepeny cely byt.PA