Ahojte, mňa žiadny názov nenapadá...Zasa sa tu ktosi pletie s blbosťami, a to bude stále, ja neviem, ale ak nemám čo k téme povedať, alebo mám pocit, že je to už o niečom inom, ako to pôvodne malo byť, tak neprispievam. ale niekto nie, furt budú mudrovať a furt budú od nás chcieť, aby sme si spytovali svedomie. Však my ho máme čisté. Neviem, čo tým ivetka sledovala...
No veru, nashira, asi si budeš písať sama, alebo s age, lebo ja idem ráno s malou k dr.Ale keď budem môcť, tak sem kuknem!
Inak krpček sa najradšej hrá s lyžičkou a vreckovkou, stále dnes niečo utierala, pucovala, dokonca mi dnes doniesla takého hnusného pavúka, držala ho za nohu a že"aha, fúúj"...ja neznášam pavúky, ale vyhodiť som ho musela, ble. tiež má kopec hračiek, občas sa hrá s kockami, skladá obrázky, ale naradšje kreslí na magnetickú tabuľku. A najnovšie je šťastná, keď sa jej podarí ukoristiť veľa cumľov, ten spokojný úsmev na tvári hovorí za všetko...
A bývať v dome je fajn, žiadny vŕtajúci susedia, hulákajúce decká pod oknami, vlastný dvor s pieskoviskom, letné večery...ach, má to svoje výhody, ale doteraz som býala v paneláku a zvykla by som si kľudne zase. Ono záleží aj na ľuďoch, kt. ťa obklopujú, je mi tu trocha smutno.:(Ale už len trocha, to je taká tá dg materskej, keď pôjdem do roboty budem rada, že mi tu stále ktosi nechodí:)