Mam AIDS

nashira

Ja som sa o ne starala poridne tak nesmrdeli ,ale ak maju obycajne pyliny tak to smrdi strasne.Oni sa kupali v piesku ...ten ma stal cely majland:) a ja som ich mala ako vo vaticke same dobroty dostavali...

nashira

Daj si do google cincili a uvidis co za pohromu som to mala.To som na to pristupila len preto ,ze mi to dala kamoska na skusku a prischlo nam to...Bola jedna biela a drauha siva.

age44

nashira a neboli tie cincily len preto hlucne, ze boli parik? :-) ak by ste mali dvoch chlapov, bolo by to snad lepsie.

nashira

...no ano mozno to staci to zmiznutie a aspon tu uz tolko nebudu otravovat slepice.Mame s mamou vedla byty:)..,ale ona v nom byva len priebezne ,lebo inak sa stara o starku.A tak dnes je tu a chcem manzela prekvapit a ist sa s nim ostrihat.No ale moja mama je asi taka, ze :Mami tak o 16:45 musim ist a ona....radsej o 17:00 ...no.A to je tak stale 5min. je pre nu osudovych....My sme boli dnes na alergo,ale vlastne sme ani neboli.Lebo sme tam isli ,ale mali sme prist so spravou z nemocnice ,ktora detskej este neprisla.Tak som sa preobjednala na stredu ,aby ta prava bola .Na alergu boli do 12:00 a potom vsetkom ako som sa preobjednala mi detska volala12:35,ze uz ma tu spravu...tak ma skoro piclo no to uz som bola v meste a kym by som sa vratila tak by z toho nic nebolo.Otvorili u nas obchod so zvieratkami v poradi treti,ale iba v tomto maju opice ....maju strasne krasne xichty.No je to uzasne zvieratko ..len ten zivot v klietke to je na prd.Mali sme doma cincili,ale bol to brutal oni su v noci strasne hlucne a clovek sav byte nevyspi tak sme ich museli dat prec .Bol to parik MIsa a Miso...nase mysi...tak sme im hovorili.Aj sa im narodilo male cinciliatko ,ale za 3dni zomrelo ...som revala strasneeeeeeee.

age44

aj mne sa prave uvarila voda na druhu kavcu. v noci sme zas malo spali. no nie nellka, uz bude mat syn o tri mesiace styri roky a doteraz nebral antibiotika. mal nejake virozy, s kaslom a hlienami, ale nasa pediatricka ked nemusi, nedava atb. ale teraz prave na zaklade crp zistila, ze je to bakterialny infekt, tak mu nasadila. inak bez toho vysetrenia nam povedala, ze dychanie ciste, hrdlo v poriadku, uz sme boli na odchode takmer (lebo to trva asi pat minut, kym su vysledky). len synak sa prejavil ako typicky chlap - mnaucal pre kazdu blbost, to je taky maly cirkusant.
uz aj manzel minule povedal, ked syn teplotoval a vela mrncal, ze sa prilis poddava chorobe, ze to ma asi po nom. som sa smiala, ze aspon raz si uznal.
a mala? drobcek stale trenuje, ma sest mesiacov, ale nechce byt opreta v lehatku, stale sa zdviha a sedi si bez opory. len ju zavse opriem naspat. zaraz nam utecie :-))
a nashira? kde si? ja som myslela ze budeme mat co citat, si slubila ze sa trochu rano porozpravas aspon sama :-)
no, nellka, vsimla som si aj ja, ze uz nas dali prec z najdiskutovanejsich ....
aspon nebudeme tak na ociach. asi sme tam uz boli dlho.

nellka

Baby, nemohla som túto tému nájsť...Age, to ti malý doteraz nebral atb? To moje malé už asi trikrát.
My sme celkom dobre dopadli, ale ostatné výsledky budú až na budúci piatok, tak som zvedavá. Inak toto crp je super, len u nás to nikto nemá, ak chcú vedieť hodnoty, tak len klasicky odoslať do laboratória.A nashira dnes nepije kávu? Ja už druhú, chce sa mi spať a mám deň blbec, ešte aj deti mi niekto vymenil, hnevajú až až!

age44

ahojte, aj my sme dnes boli u lekara - so synom. zas zacal s teplotami. doktorka mu nic nenasla, ale ponukla mi crp vysetrenie. tak som mu dala urobit a samozrejme 55 mu vyslo. normalne by nas poslala domov, ze je zdrave dieta, nebyt crpcka! tak sme dostali zinnat, prve atb v jeho kratkom zivote. ale dobre, lebo tie jeho stale opakujuce sa teploty bez inych priznakov... nech sa aspon vylieci. no a mal aj aceton v moci, tak sme kupili probiotikum a papame sirupceky.
pekny slnecny piatok vsetkym.

nellka

Ahojte, mňa žiadny názov nenapadá...Zasa sa tu ktosi pletie s blbosťami, a to bude stále, ja neviem, ale ak nemám čo k téme povedať, alebo mám pocit, že je to už o niečom inom, ako to pôvodne malo byť, tak neprispievam. ale niekto nie, furt budú mudrovať a furt budú od nás chcieť, aby sme si spytovali svedomie. Však my ho máme čisté. Neviem, čo tým ivetka sledovala...
No veru, nashira, asi si budeš písať sama, alebo s age, lebo ja idem ráno s malou k dr.Ale keď budem môcť, tak sem kuknem!
Inak krpček sa najradšej hrá s lyžičkou a vreckovkou, stále dnes niečo utierala, pucovala, dokonca mi dnes doniesla takého hnusného pavúka, držala ho za nohu a že"aha, fúúj"...ja neznášam pavúky, ale vyhodiť som ho musela, ble. tiež má kopec hračiek, občas sa hrá s kockami, skladá obrázky, ale naradšje kreslí na magnetickú tabuľku. A najnovšie je šťastná, keď sa jej podarí ukoristiť veľa cumľov, ten spokojný úsmev na tvári hovorí za všetko...
A bývať v dome je fajn, žiadny vŕtajúci susedia, hulákajúce decká pod oknami, vlastný dvor s pieskoviskom, letné večery...ach, má to svoje výhody, ale doteraz som býala v paneláku a zvykla by som si kľudne zase. Ono záleží aj na ľuďoch, kt. ťa obklopujú, je mi tu trocha smutno.:(Ale už len trocha, to je taká tá dg materskej, keď pôjdem do roboty budem rada, že mi tu stále ktosi nechodí:)