Mam AIDS

vierka

Ja som mala tie vo fialovom,ale ešte pri Ľubine.Vtedy boli pogumované.A teraz pri tej malej som mala pogumované ale nie tescové,ani neviem aká to bola značka kúpené v jednote.A koľko vychádza kus?Ja som spokojná s tými z Lidlu.-Sevena.

sage33

nashi, vsak v PP mate tesco, tak po vyplate sup nakupit. ale uz skoncila akcia 2 plus 1 zadarmo.
a nashi, mala si prist dnes, uz nie som v praci, vtedy som musela nejake blbe papiere dokoncovat, a dala by si si aj bublaninu, hmmmmm, ako vonia, citis? dostala som super recept.

vierka

Tak tak,nashira.už ťa čakám.Si vítana aj všetké ostatné.Ja som nebola spokojná s plienkami z Tesca.Boli pogumované a tie malá nemôže.Ja som si obľúbila,teda moja malá,aby ste si to zle nevysvetlili z Lidlu.Sú po 4,80 sk / v akcii 3,80/ a sú perfektné.

nashira

Som zistila u Sage ,ze v tescu maju celkom dobre plienky u nas tesco este len stavaju a uz viem co tam budeme kupovat.Musim uz teraz setrit na prvy nakup chachachacha

nashira

Ahojte kocky!
Vierka daku za foto.....ty ma teda zhavis pri najblizsej depke idem ku tebe.Uz budem ako tulak za chvilu .Nahodou sa mi to zapaci......hmhmhm a budem odchadzat stale z domu niekam....chachacahachacahachachach

mentolka

Jezisi Vierka tie nozicky tvojej malej!Hned by som ju spucila a vybozkavala po tych baculajkach :-))Krasne deticky mas,cela maminka :-)))Ten vlciak na tom dvore je vas? Aj ten je krasny,videla si nasho?
Musim uz aj ja poslat nejake foto nech neupadnem do zabudnutia kchgŕŕ.Dnes bola paradna burka u nas brr som sa bala,blesky bili ked som isla z roboty,len som tak zadkom stiskala xixi.