Mam AIDS

nellka

Vierka, tak to je za chvíľu:), ako sa cítiš?
Ja som o čosi mladšia, ja až v apríli 09. Čakám, kedy mi už tie vrásky vyskáču...
Som zamilovaná a zároveň vychovávam, to sa predsa spolu nebije:)

vierka

To je pravda,všetky sme zamilované do detí.Ale na druhej strane,aj rešpekt musí byť.No nie?také sú zlaté,keď sú prítulné..

nellka

Sage, to sú zlé jazyky, čo ti toto hovoria. Ja budem mať 30 a ešte aj teraz sa na moju mamu zavesím ako malé decko a cmuk sem, cmuk tam.:) Počítam s tým, že v puberte budem najväčší blbec na svete, ale pokiaľ má náš vzťah zdravé jadro, tak neviem, prečo by sme si mali niekedy prestať prejavovať lásku. Tie prejavy sa budú meniť, ale budú stále!
Vierka, veru, pravdu máš!:)

sage33

ano, aj ja sa priznavam, som zamilovana mama do svojich deti. su carovne, aj ked zlostia. teda syn. mala este len tym, ze mi upratanu skrinku aj patkrat vyhadze. to uz je ako sikan na vojne.
ale uzivam si, ze opatuju moje city. kazdy mi vravi, ze uz to nepotrva dlho a nebudu uz prejavovat lasku.

sage33

no, moj synak ma v skolke jedneho experta spoluziaka. vzdy ked mam to "stastie" stretnut ho pri skrinkach na prezliekanie, zapoti taky vulgarny vyraz, ze mi vlasy dupkom stavaju. minule som sa az pristihla, ze si sama pre seba vravim s polootvorenou papulou: to co ma znamenat??? a mama mu na to - ty dodo,vsak ticho, sklapni, alebo podobne..... vyvazaju sa na velkych autach, ale kultury asi vela doma nemaju. no hroza. cudujem sa, ze maly, aj ked je ucenlivy, nerozprava este takto skaredo.

nellka

Ach, Vierka, ja si toľkokrát poviem, že som do tých svojich detí taká zamilovaná!:) A strašne ma baví sledovať ich pokroky, aj keď hnevajú, ale nedá sa to s ničím porovnať, som taká rada, že ich mám, osôbky moje malé:)Ale tak to cíti asi každá mama:)

vierka

Normálne som mala pocit,že ma nenávidí,ako som jej to dávala,akože nenápadne.pila mliečko,vybrala som jej rýchlo z pusinky a vstriekla som jej Zinnatdobre že oči nevypučila,a keďže vie,že na posteľ to vypľuť nesmie,tak to chú´da prehĺtla.Veď to je trýznenie.Začína nám rozprávať.Z jednej reklamy opakuje nič-niš,krásne povie obuť,Hore-hoje,a ani ma všetko nenapadne ale taká je zlatá.