Mam AIDS

andy

Cvicit sa da aj doma, ja som zacala podla DVD, fucala som a nadavala-ale vtedy som zacinala chudnut a cez prazdniny aerobic nefungoval.

andy

Nelka, ani mna niektore sporty nebavia- mozem povedat, ze ich priam neznasam-basketbal, volejbal,lyzovanie. Naopak milujem plavanie, aerobic-ale tanecny-zostavy, ked mame posilnovanie,tak to pretrpim, ale celkovo mam po sporte velmi dobry pocit. Nenavidela som beh, minuly rok som ho mala skoro ako drogu, teraz som od augusta este nebola behat, musim sa vykopat, muz uz zacal behat.

vierka

tak to sme na jednej lodi,nellka.Mať tak doma ,v obývačke telocvičňu...chodila som v KE na aerobic.Bolo to super,bavilo ma to.Ale teraz som hrozne lenivá.Až to bolí.Koľko máš kg?

nellka

sage, lenže kto by nás chcel- 17tky s tridsaťročným rozumom...to by po nás ani pes neštekol a nebolo by toľko srandy, nie?

andy

sage, neboj, moja pubiska mi prejavi city aj teraz. No to detstvo hrozne uteka a o chvilu vam deticky vyrastu, tak si ich uzivajte, rada si citam, ked pisete o ich kuskoch a hlaskach.

sa

no hlavne mne sa paci na mojom veku, ze uz nie som pochaba ako som bola, ze sa pozeram na svet inymi ocami. no fakt, mat take zivotne skusenosti v 17-tich ...

nellka

Cvičiť...mňa to hrozne nebaví. Keby sme tu mali krytú plaváreň, tak si to vydobyjem, že budem chodiť aspoň raz do týždňa plávať. Ale aerobic, cvičenie v posilovni, vôbec posilovanie, beh...z toho mám pokazenú náladu.