asi pred rokom mi zistili ze mam aids som este mlada a uz zomieram najdem niekoho podobneho na vynenu informacii?
------ Stručne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk Detailne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
vsak toho sa bojim, ze bude mala nocna sova ako ja. asi by som sa mala aj ja nutit skor spat, aby som sla dobrym prikladom.
nie nebudu to je komedia,neboj horory by som im nepustala.:c)
Sage, tak malá má teraz rozhádzaný spánok, že? Tá choroba to vždy nabúra a potom nie a nie sa vsúkať do postele, vŕŕŕ! Alebo je po tebe, však ty skôr ako o druhej spať nechodíš:) Mentolka, už som ti odpísala.:)
mala prave vstala, do ruzova vyspinkana...
a nebudu sa bat, mentolka?
Na mna sa sapu deti,cez tyzden by uz davno spali ale teraz doliezaju nech si ideme pozriet "strasidelny dom" s eddie murphym.
Nellka prave som ti poslala mail :-) ...som si hned myslela ze tu budete
Pa, Nashi, aj ty utekaj, nech sa ti manžel nadobro nerozospí:)
No uz som omamena.....a manzel som zvedava ci uz nieje k.o....No pa drahe tak si to tu uzite. Ak vydrzite. bru nocku
Najčítanejšie články
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Liga za duševné zdravie: Zmeny spojené s jeseňou predstavujú pre organizmus záťaž, čo môže spôsobiť depresiu
Sezóna burčiaku je tu, RÚVZ upozorňuje: Väčšie množstvo burčiaku môže vďaka obsahu kvasiniek spôsobiť búrku v našich črevách
Imunológ: Len 1 z 20 pacientov, ktorí si myslia, že majú alergiu na potravinu, túto alergiu aj skutočne má
Terapeutka: Tak ako čistíme svoje telo, je potrebné čistiť aj svoje myšlienky
ÚVZ: Demencia je choroba, ktorá k normálnemu starnutiu nepatrí