začala som brat Antikoncepciu asi dva mesiace . (chloe) ibaze januari som si nekupila uz tabletky.. prestala som teda brat na januar. Mohla by som ZNOVU začať brat? tu istu?
Antikoncepcia ChloE
fajn, a ked pocas tych bielych tabletiak menzes nedostanem tak čo
pap kde si vycitala ze menzes sa dostava na prvu bielu tabletku?
menzes dostanes pocas bratia 7 bielych tabletiek
a ci si tehotna..to by si mala vediet ty, zalezi ako zodpovedne si brala antikoncepciu
kup si test
ale už treti den beriem biele tabletky, amenzes nikde, a je mi zle, vraciam, žiadne jedlo mi nepasuje, najem sa ahned mi je spatne,.povedzte mi že niesom v tom,to nemôžem predsa otehotniet ked beriem antikoncepciu.diki
pap, nemusi to prist hned zajtra...ale urcite v case uzivania bielych tabletiek.....))
AHOJTE, CHCEM SA SPYTAT, tento mesiac som uzivala chloe, a dnes som mala poslednu žlto oranžovú, to znamena že zajtra by som mala dostat menzes, že?lebo zajtra idem brat tie biele,ak nedostanem znamena to niečo???prosim odpovedzte dig
cvik je to velmi pravdepodobne
AK SOM 2 DNI NEZJEDLA TABLETKY ,BUDFEM TEHOTNA
aluška, ale to nieje normaálne akné, to su neskutočné hrče, to asi celé nezmizne, flaky tam ostanú, že?dig za odpoved,pa
pap ano pomaha to, len treba cakat
nemozes porovnavat maste a kremy s hormonmi
to je velky rozdiel
a ak nevies tak za akne mozu prave hormony, resp nerovnovazna hladina hormonov
ahojte, ja som začala brať chloe teraz prvý mesiac, hlavne kvôli pleti lebo sa neôžem na seba ani pozerať.hovoria že to neni take hrozne, že to mali niektore horšie a že sa im ta pleť úplne vyčistila.ale bojim sa že mne to nepomôže, lebo ja som už mala všeliake maste, lieky, no prpste asi všetky pripravky a nič nepomohlo.a preto sa chcem spýtať či to naozaj tak pomáha?a že či uvidim výsledok až po 3-4 mesiacoch.poprosila by som, keby mi niektorá dala rýchlu odpoved, dakujem.pa