Moj priatel sa zblaznil. Odisiel do USA. je tam 3 mesiace, o mesiac sa ma vratit. Vsetko bolo fajn, pisal mi maily, ze mu chybam, lubi ma a tesi sa na mna a pod. Zvladali sme to. No minulu nedelu mi bolo velmi zle, bola som chora, zavolala som mu. Zistoval ako sa mam a ja som vedela, ze mi nemoze pomoct. Lenze niekedy aj slovo pomoze..Potom sme boli chvilku ticho a ja som zacala vyvadzat. Vsetko to na mna padlo a povedala som nieco, co strasne lutujem. Nenavidim taketo chovanie,ale napriek tomu som sa zachovala ako taka hystericka..povedala som , ae aspon lubim ta by mi mohol povedat. A on povedal: lubim ta, apson myslim. Na druhy den poslal mail, ze nema jasno v tom, ci ma lubi. Dohodli sme sa, ze "to" vyriesime, ked sa vrati. je mi z toho tazko, lebo si myslim, ze je koniec.. Snazim sa s tym zmierit, ale ide to velmi tazko. Ja mam viac ako jasno v tom, ze ho lubim. Toto sa stalo pred tyzdnom a kazdy den len vaham, lebo neviem, co mam robit, neviem, ci mu mam napisat.. Dnes mi kamarat poradil, aby som ho vyhecovala tym, ze mu napisem nieco v zmysle: len aby bolo co riesit, alebo este horsie: ked prides, uz nebude co riesit.. Na jednej strane, mozno by ho to trklo a spamatal sa, ale na druhej strane, mozno by to este viac vsetko zhorsilo.. Skratka, som v situaci, ked absolutne neviem, co robit a ak robit, tak ako.. Budem velmi rada, ked mi napisete vas nazor, pripadne skusenosti.. Ale vety typu:"pro jedno kviti slunce nesviti", su mi teraz nanic.. Este par info na zaver: ja mam 21, on 24, predtym, ako odisiel, sme spolu boli menej ako pol roka(viem, kratka doba,ale ten vztah bol dost vazny). Velmi ho lubim a zatial sa mi nijak nedari zmierit sa s koncom..Viem, ze ma lubil a pochybujem o tom, ze by ma podviedol, on nie je ten typ. Za vsetky prispevky VELMI pekne dakujem.
Som zufala. POMOZTE prosim
budem rada. dobru noc. ahoj
No už ma vyhánajú majú rozum tak sa s tebou rozlúčim,dobrú noc a zajtra sa stretneme.
Vieš už sa mi stalo párkrát,že nejako viem predpovedat situáciu.ale na ludoch s ktorými žijem.Takže doma ma niekedy zastavia,že vieš čo neprivolávaj.Lenže tam vychádzam z poznania pováh a situácií a v reakciách na situácie.Nie sú to veštecké schopnosti,lebo na to neverím,ale aj sa smejeme ked to vyjde.Takže taký malý hokus pokus.
Dik, si fakt velmi mila.Ale vies.. verit niecomu, co nie je.. neviem neviem...rozhodla som sa, ze na to nebudem mysliet...
tak budem na to takto mysliet každý den aby sa ti to splnilo.Lenže musíš mi s tým pomôct.
ja neviem.. jasne ze chcem byt s nim.. Ale straaaasne ma sklamal..no chcela by som , aby sa to dalo doporiadku
Ano musia mi to zajtra spravit,lebo to je dobrá vec.Len teraz už tažko,sú nahnaní svojím múdrym otcom do postelí
aky si mala napad? Ci len to ICQ? Inak, ono to je uplne jednoduche ;) spytaj sa deti, pomozu ti ;)
ja ti to tak prajem aby dobre bolo no nie je v mojej moci to zariadit.No ak ti to pomôže budem si priat aby bolo po starom.A chceš to ešte?
mala som taký nápad,ale ja to icq neviem používat,deti to majú och ja neštastnica,asi som sa mala v škole lepšie učit