je to pravda o akné?

Príspevok v téme: je to pravda o akné?
lolilo

používal som tie čistiace veci na pleť ako clean a clear a tak mam mastnu plet teraz si umývam len rano a večer a mám omnoho krajšiu pleť a robí sa mi menej akné ako predtým...len velmi dlho sa mi hoja tie staré vyrážky podkožné alebo aj normalne cervene flaky po vyrážke mi tam dlho ostanu čo nato?..prosim poradte..

----------------------------
www.zdravie.sk
Stručný článok o www.zdravie.sk

cedric

pocuj Pentium ale ta ten caj pijem a pijem a chcim a chcim hihi.bez cukru len cisto zihlavovy caaaaaaaaaj co moc nechuti a ten teatreeoil masaker pachne.ale pohoda

cedric

PENTIUM jaj tak ja to budem pauzovat asi striedavo ze na noc si to len budem davat a alebo neviem no.skusim si to rozrobit len neviem ako to spravim este bo nemam paru hihi.ale tvar je o nieco menej cervensia by som povedal.teraz uz nerusam as ked pridem domov neskoro v noci tak len umyjem s had...a ten olej uz nedam mozno trosililinku nivei a viacej nic aby som si ho fakt stale nedaval bo este uskodi ked je taky silny jak vravis no nie?moze to tak byt?a ty ked si to zacal pouzivat tak nieco cez tyzden tak za kolko ti zmyzli tie velke?si ich prve vypucil a az tak sa ti zahojili?ja mam take podkozne asi 2-4.tak porad :) pan odbornik

pentium

normalne,zober si nejaku 30 ml flasticku,daj do nej 5ml z toho tea tree oilu(polovica flasticky)a tych zvysnych 25 ml dolej vodou,tak to budes mat napr.v koncentracii 1:6,co je tiez velmi slusne na akne,aby ti ten 100% roztok prilis nevysusoval tvar.Stale ti zostane polovica flasticky 100% tea tree oilu co je 5ml,a to mozes vyuzivat na natretie priamo na vyrazku.
Pretoze ak budes pokracovat s tym silnym roztokom(100%)na celu tvar,tak by sa ti od toho dost vysusovala.

cedric

Pentium no tak napis ako ho rozriedim ten postup napr ako to ty robis.juj tak som sa lakol.ja som si ho zase dal sakra

pentium

cedric,ale s tym tea tree oilom pozor,neprehanat to s nim...
je to velmi silny olej,mohol by si skusit ho rozriedit s vodou v pomere 1:5,alebo 1:10,vydrzal by ti dlhsie a menej by ti drazdil plet.s pozdravom pentium.

cedric

Pentium nazdar:) no tak uz som doma zo skoly umyl som si tvar a dal teatreeoil a aj trosicku tej nivei lebo som nechal tak a sa ma suchu a lupky tak jemne som si dal.a vysledky no asi su neake.mam z toho lepsi pocit.ono treba tak tyzden a potom sa ukaze rozdiel.vyrazky sa robia take drobne mozno 3-4ale sa daju bez problemov odstranit.a tie velke asi tiez budu prve musiet ist von a az tak sa mi to uhoji si myslim :) ale fajny mentol.urcite to pomaha zatim

smejqo

awojte mam tez problem s akne mam 15rokof ale strasne ma to hneva vem ma to aj vela docinenia s pubertou ale ja ho uz nechcem poradte nieco co naozaj pomoze mam akne uz kusok v lepsiom stave ako niekedy ale aj tak nechce uplne zmiznuuut...PENTIUM pomoz...:)

cedric

caw Pentium tak som si umyl tvar s had.. a dal teatreeoil a mam vysusenu tvar trocha ze je to aj vydno tak neviem ci si mam nato dat trosicku nivei???porad ak si tu.ale inac fajny pocit mam z toho