Mojho muza vzdy vzrusovali nohy v silonkach,vysoke opätky..to vsetko je ok,sex sme si uzivali naplno,dala som si silonky,podväzky,sexi topky,pradlo...no minule ma sokoval.Pri sexe si sam obliekol silonky,ze ho to velmi vzrusuje.Keď k tomu pridal drazdenie vo vlastnom konecniku...viem,ze to nie je uchylka,no nemozem si pomoct.Moje vzrusenie je prec.Doteraz bol pre mna muzny chlap a teraz,v silonkach mi pripada taky zzenstely.Doteraz aj ked som ho pri milovani drazdila rukou okolo konecnika,tak mi to neprislo divne,ale teraz..ma oblecene silonky,sam si rukou ide az dnu...no nemozem.Co mam robit?Som z toho zufala.Velmi ho lubim,aj po nom tuzim,no ked si ho predstavim v tych silonkach a s dildom,alebo prstom v konecniku,proste moje vzrusenie je fuc.Viem,ze nie je bisexual,aj mi to vysvetlil,ze ho nevzrusuje pohlad na svoje nohy,ale ten pocit,ze ma silonky na sebe,no moje pocity ostavaju rovnake.Je tu niekto s podobnou "uchylkou"?
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.