no baby,viac nez tyzden meska a 2krat negativvny tt.no plus este bolest v krizoch a podbrusku a unava.mozem byt tehotna aj napriek tomu?navsteva gynekologa je momentalne vylucena asi na mesiac.
negativny test a menzes nikde
ano je to mozne pretoze jasom bola na potrate a ked som bola v tretom mesiaci dokonca som dostala kramy a aj etsty vysli negativne a ked som isla ku doktorke povedala mi zesom tehotna ze kramy bolilen plodova voda a testy niesu take spolahlive takze si davajte pzorr
Aky vplyv ma prilezitostne fajcenie a trochu vina na plod v 1. mesiaci ak som nevedela, že som tehotná
ja si zase myslim ze tie testy z lekarne su celkom spolahlive na 90 percent..
nikedy ked si myslime ze sme tehotne sa prilis koncentrujeme na seba a pozorujeme ..ja som bola tiez unavena .. zvacsene prsia .. divne pocity v bruchu ..nezvycajne dlhe mesaknie menstruacie ..a testy negativne...velmi som sa strsovala ale nakonies som sa kus ukludnila a krami prisli.. tak sa baby nebojte tie testy su celkom spolahlive
poviem ti tak, ze test z lekarne moze klamat aj ked si ho spravis na tretikrat.najlepsie zajst k lekarovi, on ti povie hned ci si alebo nie.kamoska zas mala tiez take vtipne prekvapenie, ked az v 5mesiaci tehotenstva zistila ze caka babo, nic jej nebolo a menstruaciu mala stale...asi tolko.utekaj k lekarovi co najskor nech mas kludny spanok
Ahojte baby, aj ja mám problem s negatívnymi TT. Mala som nechránený styk 2.8. 7 dní pred MM. Samozrejme neprisla. 20. a 22.8 som si robila TT a oba negatívne. Asi 4 dni mám príznaky tehotenstva. Najhoršie je pálenie žahy, točí sa mi hlava, býva mi zle ale nevraciam a som stále unavená. Poradte mi môžem byť v tom? 31.8 idem k lekárovy. Mala ste niektorá podobný problem?
ahoj takze k tvojej otazke v ziadnom pripade nemozes byt tehotna.vies mozno si v strese, alebo zmena pocasia na to vplyva hocico.ak nemozes ist teraz k doktorovi, tak musis len cakat,ale neboj ucite dojde.mne kolkokrat vynecha aj 1 mesiac a potom dostanem, ale ak budes brat tabletky tak sa ti to ustali a budes to mat pravidelne.neboj urcite ich coskoro dostanes.pa
Joana, mne sa stalo niečo podobné. nemala som menzes 72 dní, robila som si testy, potom som dostala injekciu- agolutín sa myslím volá a až po 21 dňoch som menzes dostala. ani len tá injekcia nezaúčinkovala v tom čase ako mala. potom som bola na sono a vraj bolo všetko ok. buď trpezlivá...