Strach z pôrodu

Príspevok v téme: Strach z pôrodu
biba123

ahoj, v apríli mám termín, no už teraz sa veľmi bojím pôrodu. som totiž dosť presmradená a čo sa týka bolesti, no ... strach a hrôza. hovorím si, že koľko žien rodilo predo mnou, no ja som jedinečná . ). v rodine nepodporujú epidurálku a ja sa jej tiež bojím, takže s ňou vôbec nerátam. prosím hoďte sem, že pôrod nie je taký strašný !!! ... :. (

biba123

ja budem rodiť v Žiline, no a ... skoro každý na ňu nadáva, tak som zvedavá ... ževraj prístup skoro žiadny ľudský, že tam musím mať známosti aby som sa tam cítila dobre, no ... uvidíme

meggy

ete k tej stiavnici...je tam naaaaadherne a kludne rodinne prostredie... kazdy kto tam rodil sa tam vracia a aj mne ju odporucila kamaratka ktora si starostlivost nevie vynachvalit...a hovori sa cokolvek ale myslim ze mojmu dietatku bude najlepsie ked sa narodi tam, navyse bez vasho vedomia vasmu dietatku nebudu nic robit a je neustale s vami...

meggy

bibka neboj sa ja som sice ete nerodila ale uz to bude coskoro (mozno aj dnes), ver tomu zecim blizsie budes k terminu tym viac sa budes tesit ze uz budes mat svojho drobca pri sebe... ja som mala tiez fobie z bolesti, ale po tych ktore mi sposobuje moja babula tym ze je uz velka (asi mesiac) radsej znesiem parhodinovy porod a konecne jej dam prvu pusinku:)drzim palce...

biba123

práve som si tu prečítala príbeh, ktorý ma trošku aj dojal, ale hlavne ... už sa ani tak nebojím pôrodu, ako zašívania!! Bože, ako si to len vymyslel ??

biba123

baby, čo rodíte predo mnou, dajte vedieť, ako Vám to dopadlo a nič neprikrášľujte, ja to nejako prežijem : )) a tým, čo rodia po mne, poviem aj ja, ako som to prežila ... držím palce . )

[zruseny12]

Nedaj na reci,to co sa nepaci im nemusi sa nepacit Tebe.Ja ked som bola mladsia,tiez nadavali na jednu nemocnicu u nas,a chvalili inu,a ked som bola z ludmi kde mali skusenosti s tou nemocnicou, co ju vychvalovali,tak tiez onej nejak v dobrom nehovorili.Nikdy nedaj na reci....a neboj sa...prajem krasny den.

dada

Ahoj Bibka, aj ja rodím začiatkom apríla a už ma chytá strašná panika z pôrodu.Viem, že to dáko prežijem ale aj tak sa veľmi bojím. Chcela by som sa opýtať, či mi niekdo nevie niečo povedať o pôrodnici v Štiavcnici. Všetci ma odhovárajú, vraj tam v závažných prípadoch nevedia bábätku poskytnúť adekvátnu starostlivosť. Bola som na exkurzii pôrodnice v Roosveltke a bolo to strašné. To porodím radšej doma:)

[zruseny12]

biba123,nepozeraj na poveri,a kup si uz teraz co chces,len nie vela aby si nenakupila,na maleho dropca a narodi sa Ti velke dieta...ale preco by si nemohla...nech Ti to dobre dopadne...