Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

Emma J.

Ahoj, no asi nie kadzy den, ale tak bolo to veeeelmi casto :-D a niekedy to bolo aj po sebe, ale tak podarilo sa, a o to slo..ja len,ze to som nevdela, ze to moze ovplyvnit :-)
No cakam chlapca, zaciatkom Marca, Ty tiez cakas na Marec ci skor?

Netehulka

Sexovali ste takmer denne, ale nie denne. To je rozdiel Emma. Ono sa casto stane, ze zrovna to caste sexovanie (denne) nevychadza. Podla mna kazdy druhy den je to este v poriadku, tym bicikovcom treba dat cas. Ked dlhsie abstinujes, su silnejsie. Nepochybuj o tom, citam odborne zahranicne clanky, takze nemam to len zo svojej hlavy.

Emma J.

Netehulka - Ahoj, ja som v zivote nepocula o tom castom sexovani a spojitosti s dozrievanim spermii, trosku ma to prekvapilo...Po rozhodnuti, ze chceme babo, sme teda ozaj sexovali takmer denne. Ja som hned odmietla ovulacne testy,a podarilo sa to hned v prvy mesiac. A teraz som v 6.mesiaci..tot moja osobna skusenost,a babo je zatial zdrave, aspon podla vsetkych vystereni.

martinusa2

angi07
ako robis ten test??pretoze ja ked som si tiez robila tak mi nevychadzal ze mam ovulaciu..ale chyba bola v tom ze na navode pisu ze az po 4 hodinach si ho mozem urobit, a ja som isla na wc na malu potrebu a potom po hodine som si ho urobila..jasne ze nevysiel..lebo tam nebola este ta koncentracia hormonu na zaklade ktoreho tie testy ukazuju ovulaciu...takze najlepsie je si urobit hned rano , ked v noci nejdes na zachod alebo ak aj ides tak po 4 hodinach urobis test..a potom mi krasne vysla ovulacia:) tak mozno je v tomto problem..neviem vsak aky mas test..ja som mala clear blue..

angi07

No áno, to viem.Asi som zle napísala. nemali sme sex 30 x do mesiaca. len tých 5 dní, možno sme vynechali 1 deň. Zvyčajne mávame sex každý 3 deň. Len to neviem, prečo nefungoval ovulačný test??? Písali tam, že keď je len 1 čiarka, test bol zlý, alebo nesprávne vykonaný. Ale všetkých 5 ??? no nevadi, v piatok idem k lekárovi, keď som tehotná, to už asi bude vidieť...

Netehulka

Angi-ked budes sexovat kazdy den, spermie vacsinou nie su dostatocne zrele na to, aby uspesne prenikli do vajicka. My sme sexovali raz za tyzden a otehotnela som na druhy pokus. (2 mesiace)Moje ovulacne testy ale fungovali.

Priatela som krmila multivitaminovymi pripravkami aj seba, tym sa daju spermie a vajicka este skvalitnit. Teraz cakame dievcatko, kebyze sexujeme prilis casto, tak ani teraz este nie som v tom.

angi07

Ahoj, snažíme sa o bábatko 2 mesiac. Teraz som mala ovuláciu, cyklus mám pravidelný, takže som to vyrátala. Bohužiaľ po 1 mesiaci u mňa našli cystu na vaječníku, takže som neostala tehotná. dostala som menzes a po menzese som bola na ultrazvuku. Primár povedal, že práve sa chystajú 2 krásne folikuly a mám šancu na dvojičky. :-) no ale podľa cyklu som mala mať plodné dni tento mesiac od 30októbra do 4 novembra. každý deň som sa testovala ovulačným testom, či mám plodné dni,alebo nie, ale test za 17 € ma sklamal. vždy sa objavila len 1 čiarka napriek tomu, že písali v návode, že v takomto prípade je test zlý. musia sa objaviť 2 čiarky aj keď + alebo - len sýtosť čiarok je iná. Spravila som všetkých 5, ale vždy sa objavila len 1 čiarka.MATE SKUSENOSTI??? No nič, sex sme mali každý deň. Teraz čakám menzes na budúci týždeň. Tehotenský test bol negatívny :-( teraz neviem, či som to spravila príliš skoro???

sssandra12

Ahojte.Mám priateľa uz vyše roka.Pohlavný styk mávame bez ochrany kedže berem antikoncepiu.No moje posledné krámi boli veľmi divné, moc slabé by som povedala.Už pár dní mi je veľmi divne, mám aj divný pocit v bruchu.Absolutne mi ani jesť nechutí.Môžem byť tehotná alebo si to len namýšlam???

nikola32

ahojte, mala som nechraneny styk s priatelom a on sa urobil sa mna. v ten vecer to uz bolo treti raz, co sme mali sex. chcem vediet, ci mozem byt tehotna aj napriek tomu, ze gynekolog mi povedal,ze ak budem chciet mat dieta, tak ze mi predpise tabletky a potom budem moct otehotniet, lebo mam nepravidelny cyklus. dakujem vopred za radu

Najčítanejšie články