Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
MALA SOM LEN TRI DNY MENZES A POTOM ESTE NESKVOR SA MI U KAZALO 2 MALE CERVENE BOTKY A CHCEM VEDIET CI I DE O TEHOTENSTVO LEBO NIESOM SY ISTA ZA POHOPENIE DAKUJEM
aby si mi uverila- tiez som po otehotneni este raz mala "kramy". takze nezartujem ;) daj vediet ako si dopadla!
dva testy asi nebudu nahoda. a menzes test neovplyvni lebo ten zachytava Hcg- ten spusta prave uhniezdene embryo, takze byt tebou zajtra som u lekara.
Ahojte,
mala som s priatelom nechraneny pohlavny styk a neviem ci sa do mna urobil, bol ale urcite prerusovany. Na dalsie rano som si dala tabletku po a o par dni som si urobila test - positivny. Predvcerom 3 dnami som dostala kramy ale dnes rano som si robila test a zase positivny ... som tehotna ci nie ? A ovplyvnuje nejak menstruacia tie testy ? za rychlu odpoved dakujem
ak si mala normálny menzes ako vždy, tak nie si. ale pokiaľ to bolo len take slabé špinenie atď, také sa môže vyskytnúť aj prvé mesiace tehotenstva. a ak sa do teba nespravil, málo pravdepodobné..ale ak chceš istotu, sprav si test.. ten ti povie viac ako fórum :D
Ja sa chcem spytat, asi mesiac dozadu sme mali s priatelom nechraneny styk...a normalne ako prisla menstruacia...ale teraz tyzden po nej mam strasne vytoky,kruti sa mi hlava, je mi zle uz 4ty den...mozno je to z pocasia alebo co,len mam divny pocit,poradte
nic neviem, je pravda, ze si urobila strasnu hovadinu, 2x escapelle a hned na to hormonalna antikoncepcia, ale ked uz je od toho niekolko mesiacov a tehotenske testy su negativne, tak sa tym urcite nezatazuj...
pri hak sa tiez niekedy priberie ak o tom nevies
Zdravím!Mne sa stalo že 2 krát mi praskla guma a to dva dni po sebe no smola.A nebrala som žiadnú antiku jednoducho nič.A teraz mám menzes,ale zvláštny prvy krát bol normálny a teraz slabí a ešte skorej som dostala o týždeň.Dala som si tabletu po,ale až 2krat no prehnala som to tak možno s toho ten menzes štrajkuje.Teraz už mám antiku týždeň na to som si dala predpísať,ale neviem na čom som,už ubehlo 2 a pol mesiaca.Tehotensky test som si robila 2 krat prvy test hned po tom omyle a druhý až o týždeň vyšlo mi že nie som,ale začínam priberať trošku a to málo jem zo stresu.Tak som či nie som?čo myslíte?Lebo vraj tu tabletku po ked užijem mám dostať menzes 5 dní po styku.či som to zle pochopila?A ja som nedostala.A ked sa vraví že ženy môžu 3 mesiace aj ked sú tehotné menštruovať som na neistom.Tak prosím kto sa v tom vyzná o radu a vopred dakujem.
tak neviem, test robit teda nemusis, ale lekarovi by si mala ist
noo nie nemala som od valentina som s nikim nespala... aa ked ja newem ja sa bojiim ..