Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

koralkova

MALA SOM LEN TRI DNY MENZES A POTOM ESTE NESKVOR SA MI U KAZALO 2 MALE CERVENE BOTKY A CHCEM VEDIET CI I DE O TEHOTENSTVO LEBO NIESOM SY ISTA ZA POHOPENIE DAKUJEM

hdlfs

dva testy asi nebudu nahoda. a menzes test neovplyvni lebo ten zachytava Hcg- ten spusta prave uhniezdene embryo, takze byt tebou zajtra som u lekara.

umbakarna

Ahojte,

mala som s priatelom nechraneny pohlavny styk a neviem ci sa do mna urobil, bol ale urcite prerusovany. Na dalsie rano som si dala tabletku po a o par dni som si urobila test - positivny. Predvcerom 3 dnami som dostala kramy ale dnes rano som si robila test a zase positivny ... som tehotna ci nie ? A ovplyvnuje nejak menstruacia tie testy ? za rychlu odpoved dakujem

whee

ak si mala normálny menzes ako vždy, tak nie si. ale pokiaľ to bolo len take slabé špinenie atď, také sa môže vyskytnúť aj prvé mesiace tehotenstva. a ak sa do teba nespravil, málo pravdepodobné..ale ak chceš istotu, sprav si test.. ten ti povie viac ako fórum :D

hraskulca

Ja sa chcem spytat, asi mesiac dozadu sme mali s priatelom nechraneny styk...a normalne ako prisla menstruacia...ale teraz tyzden po nej mam strasne vytoky,kruti sa mi hlava, je mi zle uz 4ty den...mozno je to z pocasia alebo co,len mam divny pocit,poradte

isabella

nic neviem, je pravda, ze si urobila strasnu hovadinu, 2x escapelle a hned na to hormonalna antikoncepcia, ale ked uz je od toho niekolko mesiacov a tehotenske testy su negativne, tak sa tym urcite nezatazuj...
pri hak sa tiez niekedy priberie ak o tom nevies

NIC NEVIEM

Zdravím!Mne sa stalo že 2 krát mi praskla guma a to dva dni po sebe no smola.A nebrala som žiadnú antiku jednoducho nič.A teraz mám menzes,ale zvláštny prvy krát bol normálny a teraz slabí a ešte skorej som dostala o týždeň.Dala som si tabletu po,ale až 2krat no prehnala som to tak možno s toho ten menzes štrajkuje.Teraz už mám antiku týždeň na to som si dala predpísať,ale neviem na čom som,už ubehlo 2 a pol mesiaca.Tehotensky test som si robila 2 krat prvy test hned po tom omyle a druhý až o týždeň vyšlo mi že nie som,ale začínam priberať trošku a to málo jem zo stresu.Tak som či nie som?čo myslíte?Lebo vraj tu tabletku po ked užijem mám dostať menzes 5 dní po styku.či som to zle pochopila?A ja som nedostala.A ked sa vraví že ženy môžu 3 mesiace aj ked sú tehotné menštruovať som na neistom.Tak prosím kto sa v tom vyzná o radu a vopred dakujem.