Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
Pekny den mala som sex...cez kramy 20nov.som spala 10 decemb.soma mala dostat tak neviem lebo sme spali aj nedavno...a kramy na nohavickach som mala dve kvapky nedavno a zas nic zmizlo to tak nechapem co to znamena viete poradit?
ano mozes
Priznajme sa v 16 tich nam tieze ine otazky v hlave nevýrili. Hold kde nevie zmysli.. a s Letisiou suhlasim a páni... teda z vaších reakcii mam pocit, že sa cítite viac ženami nez my čo zenami sme :)
ano, tie hlupe otazky co tu kladu 15, 16 rocne dievcata su fakt trapne,,,
vid: Martina11 - Ahojte chcem sa spýtať je možne aby došlo k oplodnenie len preto že sa moje a partnerové pohlavne ustroje len dotýkali nič viac nič menej tam nebolo....
tak toto je supa....
andy ano mas pravdu je to dost trapen, ved od zeny ktora je pod mojimim prispevkom a jej potratoch neviem nic, ale ved mam pravdu, alebo dalsi ááááá, ved ked si toprecita normalny clovek si musi mysliet.
LETICIA
Ty si nejak veľmi múdra nemyslíš nechápem čo tu riešiš nejak toho veľa vieš keď tak rozprávaš. Akože skroť sa troška, je to dosť trápen.
veronika si robis srandu? tak sed na nete a pytaj sa ludi co ti tam nevidia a ni nemame mudr. pred menom, dufam, ze to boli samovolne potraty
dobry den, prosim vas, chcela by som sa vas spytat na vas nazor. Bola som uz 5 krat v minulsoti na potrate,lekar mi povedal ze som neplodna ale menstruacia mi meska 2 tyzdne,nevolnosti nemam,len mam silny vytok,svrbi ma to tam dole aj pali strasne, neviem ci kvoli tomu nemam menzes ze mozno mam nejaku infekciu alebo ci som predsa tehotna. POradte mi prosim dakujem
suja áááááááá tebe odhadujem tak 16-17 rokov, ááááááááá prehnala si to alkoholom ááááááá preto ti bolo zle ááááá tak si si to davala bez ochrany s kamosom ááááá modli sa aby si nedostala chamrad kadejaku áááááá pozrela som do mojej vestiarenskej gule áááááááá chystaj vybavu videla som tam dvojcata, ktore ti sedia na tvojej hlupej hlave áááááááááá padam