Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

maruska123

neviem kde si na to dosla ze po pohlavnom styku musis mat krv, to je mi velka novina

uz som napisala, po takej dobe zena nema tehotenske priznaky!!!! nema, nie je to mozne

jankaaaaaaaaa

prvy priznak byva vynechanie menstruacie. urcite uz po par dnoch tehotenstva nema chute na jedenie preboha. ani po tyzdni. to prichadza az ovela neskor.

allisaa

jankaaaaaaaaa tu sa má radiť a nie komentovať život druhých ...a je uplne normálne že ma trápi ci som alebo niesom tehotná ...ja som sa pytala len na prve priznaky ...

allisaa

maruska123 bolo to v sobotu ...a odvtedy naozaj vkuse jem ...či ráno alebo o 3 v noci ...nevem čo si mam o tom myslieť.Strašne sa bojím.Ale neviem hovorí sa že po pohlavnom styku začneš kusok a mne sa to nestalo ani kvapka krvi...mám sa teda obávať ?

allisaa

maruska123 bolo to v sobotu ...a odvtedy naozaj vkuse jem ...či ráno alebo o 3 v noci ...nevem čo si mam o tom myslieť.Strašne sa bojím.Ale neviem hovorí sa že po pohlavnom styku začneš kusok a mne sa to nestalo ani kvapka krvi...mám sa teda obávať ?

maruska123

allisaa po takej dobe zena ani nema priznaky, ale samozrejme ci si mala sex to my nevieme..pockaj si na menzes, ak bude meskat, urob si test..a uvidis, mya sme tam neboli

allisaa

Ahojte, chcela by som sa opýtať...bola som na diskoteke a strašne som sa opila ..viem je to chyba ...ale stalo sa:/ .Bojím sa že som mala sex...posledné dni po diskotéke naozaj nenormálne strašne veľa jem.Je to príznak tehotenstva ??? dakujem za radu ..:)