ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
...a na to najlepšie meno pre chlapčeka som zabudla...MAXIM :))
môj anjleik neterka sa volá Sabínka - keď sme zistili, že bude mať také meno, tak sme odhovárali, že nie je pekné...ale teraz sa jej už žiadne iné nehodí...
...a moje detičky by sa mohli volať...dievčatko - Nela, Emma, Sara, Layla a chlapček Jakub, Marcel (Macko), Matúš (Maťko) a páči sa mi francúzske Jerome :))
Ked som bola mala,tak som sa za svoje meno hanbila. Vlastne este donedavna som mala problemy s mojim menom a to uz som 30-tnicka. Zamilovala som sa do svojho mena az ked ma ludia tu v Holandsku presvedcili,ze mam nadherne meno ;-)
a co takto Martin :-)
moj manzel chce dat za kazdu cenu nasej dcere meno lenka..som v 4 mesiaci a on ma stale otom mene presviedca...to by sme boli dve lenky..to je uz asi vela :D ale som rada ze sa tak volam:)
A čo meno Lenka? To tu ani nepadlo... Ja nemám deti, ale mám 2 najlepšie kamošky Lenky a páči sa mi to meno...
moje deti sa volajú Nikoleta a Radovan
lenka ved preto, ze sa mi to meno pacilo, sme mu ho dali. Volam ho Risenko, Risko, Risuliak....