ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
ludmilka
maisie - ku priezvisku Mockovciakova sedia menatvojich dcer, hlavne te druhej ako past na oko...
ja sice dedicky nemam ale ked budem mat babizne tak budu nina a nela:)a ked chlapciska tak po tatovi...ak ich bude viac som nahrata:D
Ahoj ja mam 12 rocnu Sabinku a druha rocna sa vola Karin-Maisie.Pozrite www.baby namer.com
Ja tiez neviem, ake meno by som dala synovi, zijeme v USA, ale cisto americke meno dat v ziadnom pripade nechceme. Mne sa istu dobu pacilo meno Severin, manzel hovori, ze je to ako severak, teraz sa mi pozdava Simon, bez makcena nad S. Doma by sme ho volali Simonko, Simi, Amici by ho volali Simon...Neviem. Este sa tym ale trapit nemusim. Pre dievcatko Elena, to je uz tutovka. Ja som Lenka, manzel je Rastislav.
MOJE DETICKY SA VOLAJU LAURA(5) A MAXIM(1)
Ja mam Dašku - volame ju Dášenka, Dadulka, Daduška a druhe meno mame vybrate Bianca a pre chlapca Adrián.
Ja mám Denisku a Milanka , Volám ich Deni a Miňo, alebo Milanko