ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
Ja som chcela Martin a Maroš-maju v jeden deň meniny.Dievčatko sa mi páči-Lívia.
ja ked budem mat synov, tak budu urcite Matko a Kubko :)))
Moji chlapci-dvojčatá sa volajú Jakubko a Maroško.
My mame 3-tyzdnoveho Ondrejka,a veruze nam sestricky povedali v porodnici ze vela mamiciek dava Damianov a vseliake zahranicne mena a ze ved nase krasne slovenske mena upadaju do zabudnutia.je to podla mna vecou vkusu,ale tomu nasmu drobcekovi by ine meno ani nepasovalo.
My máme syna, ktorý sa volá Nikolas. Jeho meno som vedela až keď sa narodil. Nevedeli sme sa s manželom dohodnúť na mene, takže do poslednej chvíle som netušila ako sa bude volať. Manželovi sa deň pred pôrodom sníval chlapec s menom Nikolas. V živote by ma takéto meno nepadlo, a teraz si ani iné neviem predstaviť. A čo sa týka dievčenského mena, mne osobne sa páči Sára.
mám 2 vnukov,Viktora a Vincenta, dievčatko malo byť Karolína, no bohužiaľ dievča sa nekonalo
hula a ako sa volajú tvoji chlapci ? a a ká sranda že s tým pohlavím, ale som taká šťastná že mám chlapca a dievčatko. :-)
Ahoj lucialucia-Gratulujem!Krásne,pekné slovenské mená ste im dali.Naozaj veľmi pekné.
Ja som mala mať dievčatko a chlapca,a nakoniec mám chlapcov dvojičky.Prajem ti veľa radosti,trpezlivosti,sily a energie!