Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa volalju vaše detičky?

bloodycuciii

no a ja osobne keby som mala dcérku tak sa volá Adriana..ja sa volám Natália tak tie mená mi pripadajú podobné.. ženské a graciózne.. a chlapček? uff.... asi Jakubko alebo Tomáško. :D

bloodycuciii

moja kamoška má prvú dcérku už je 4ročná slečna tá sa volá Chiara.. a druhý chlapcek 4 mesačný sa volá Tobias.. meno som navrhla ja lebo pôvodne mala byť Scarlett a chlapcek nebol plánovaný. Ale Tobias je podla mna milé meno veľmi lyrické a nevšedné. ahojte

mamina123

My mame 3-tyzdnoveho Ondrejka,a veruze nam sestricky povedali v porodnici ze vela mamiciek dava Damianov a vseliake zahranicne mena a ze ved nase krasne slovenske mena upadaju do zabudnutia.je to podla mna vecou vkusu,ale tomu nasmu drobcekovi by ine meno ani nepasovalo.

martina25

My máme syna, ktorý sa volá Nikolas. Jeho meno som vedela až keď sa narodil. Nevedeli sme sa s manželom dohodnúť na mene, takže do poslednej chvíle som netušila ako sa bude volať. Manželovi sa deň pred pôrodom sníval chlapec s menom Nikolas. V živote by ma takéto meno nepadlo, a teraz si ani iné neviem predstaviť. A čo sa týka dievčenského mena, mne osobne sa páči Sára.

lucialucia

hula a ako sa volajú tvoji chlapci ? a a ká sranda že s tým pohlavím, ale som taká šťastná že mám chlapca a dievčatko. :-)

hula

Ahoj lucialucia-Gratulujem!Krásne,pekné slovenské mená ste im dali.Naozaj veľmi pekné.
Ja som mala mať dievčatko a chlapca,a nakoniec mám chlapcov dvojičky.Prajem ti veľa radosti,trpezlivosti,sily a energie!