ako sa volalju vaše detičky?

bobika.

ja mám Paulu ale voláme ju Paulínka, Pavuška, Pauka a čákam Samka. Inak ešte sa mi páčia Nina, Malvína, Jakub. Pri výbere mena by sa malo prihliadať či sa hodí ku priezvisku a hlavne ja som prihliadala na to, aby sa nedalo povedať škaredo napr. ja som Katka a strašne sa mi nepáčilo keď mi hovorili Kata...

babuš

My máme dve deti - Martina a Hanu a voláme ich Martinko a Hanka. Sú to síce staromódne mená, ale v podstate univerzálne a použiteľné aj v zahraničí.

Kachniatko

mne sa pacia Terezka alebo Barborka a clapcenske janko alebo peter, moja sestra ma Nikolku a Adelku druha sestra ta caka babo a pre dievcatko ma Matilda

Peto7

čaute baby,vaša tema o menach sa mi zapačila a preto s menom prispejem aj ja,kedže sa o dietatko snažime už dlhši čas a zatial nič,hm,ale meno mame vybrane pre chlapca MAX,a pre dievča LEA,celkom pekne NO NIE.PETO A SYLVIKA

laurika612856

Mne osobne sa nepáčia niektoré slovenské mená.Niekto tu napísal že mu je zle ked sa každé druhé dieťa volá vanessa laura a podobne.Ja sa volám Laura a som veľmi spokojná s mojím menom a nechcela by som žiadne iné.Moja kamarátka sa volá Vanessa a je tiež spokojná s menom. Ja ešte deti nemám ale mám premyslené mená aké by som si dala

nadia25

ahojte. ja by som sa chcela spytat co si myslite o mene florian.... s manzelom planujeme babo a kedze on je filip, tak by sme chceli, v pripade ak by to bol chlapcek, chceli by sme aby sa volal na f.... no a napadlo nam, teda mne, jedine florian a manzel sa smeje, ze ho vopred urcime na drahu homosexualneho kvetinara.... po velmi dlhom presviedcani uznal ze meno to je sice pekne, ale ze ak mu povieme florianko a za tym este dlhe priezvisko, tak ze ako to bude vyzerat.... co si o tom myslite vy?

anik

ahoj, moj synvec sa vola gregor a moje krsniatko druhe sofinka.....:-)su krasni,. myslim, ze si clovek zvykne na akekolvek meno, ked na to malinke krasne dieta hladi dennodenne a ono sa na vas usmieva s takou bezstarostnou a uprimnou laskou...len mu staci, ze mu akymkolvek sposobom vycarite usmev na tvari, potom sa pozrie na maminku a vie ze je vsetko ok...vtedy su stastni....aj maly aj mala....:-)))velmi ch lubkam cmk