Ludia,pomozte, co by mi pomohlo aby som konecne vedel zaspat???aj teraz je jedna hodina rano a ja som este stale hore,ked sa pokusam zaspat tak sa stale len prevraciam...pomozte...som zufaly...
Neviem spávať
ja som musela zacat brat antidepresiva, potom sa mi upravil aj spanok, ja ti jedine zelam, aby si si dal v hlavke vsetko doporiadku a bol opat ok, spanok je pre cloveka velmi dolezity, skus teda tie bylinky, hadam ti pomozu...hlavne treba mysliet pozitivne a potom pojde vsetko lahsie, treba sa venovat aj nejakym sportom, potom sa cloveku aj lepsie zaspava
lencok,akoby som to pisal ja sam...
nj, akoze ja ti poviem asi tolko, ze mne ta nespavost priniesla depky, na ktore som sa musela zacat liecit...zacalo to tou popaleninou pred fotenim, odchodom mojho priatela na dlho prec, problemy v rodine, umierali mi blizky a tak sa tocim v zacarovanom kruhu
jj,je to s nami fakt strasne,my sme asi vhodny tak akurat do srotu:DDD
no hej len skoda ze su to fakt problemy:(
ale vidis ,ze mame spolocne problemy...:-DD
jasne ze sme:-D, ty 17 rocny a ja 24, ved preco by to nebolo mozne:-D
lencok,my nie sme dvojicky???:D
ty mas snad take iste problemy ako ja...no commnent
dobra otazka karolina 03.Chcel by som uz konecne vediet spavat,niekedy aj cez skolu som hore az do druhej,tretej(rano),a pocul som ze tabletky (spominane chemikalie)zaberaju len isty cas.Uz aj tento moj (ne)spanok vedie k vycerpanosti.