Ludia,pomozte, co by mi pomohlo aby som konecne vedel zaspat???aj teraz je jedna hodina rano a ja som este stale hore,ked sa pokusam zaspat tak sa stale len prevraciam...pomozte...som zufaly...
Neviem spávať
To je hormon spanku, v noci nam prirodzene stupne hladina melantoninu a vtedy pocitujeme unavu na spanok, rano je ho najmenej. Da sa ho kupit v lekarni bez receptu.
a co je to ten melantonin???
Skusali ste melantonin? Ved to nie je v norme ze mladi ludia nevedia spavat.
peresne tak,aj ja mam s tym problem ked spim len tak kratko,zobudim sa este unavenejsi...
heh ja mam vstavat o 05.20 bo idem na nultu... a idem spat okolo tretej... neviem ci sa mi vobec oplati do tej postele zaliezt alebo vydrzim celu noc (ci rano) hore....
lebo spat 2-3 hodiny sa mi moc asi neoplati, to budem este viacej unavena ako keby som nespala vobec :)
Skusali ste si pustat relaxacnu hudbu? To pomaha
karolina,presne ze to......newiem ako budem zajtra vstavat o 06,00 ked zaspim len okolo stvrtej:(((
pentium presne tak, neviem ako to zvladnem... a zajtra uz skola!!!! :(
no dneska som sa zobudila o 13.00 aj to s tym, ze ma mama zobudila, si myslela ze uz nezijem ked som sa tak dlho neukazala :D
ale inak keby ma nezobudila, spim este dalej aj cely den :)
no newiem,moj problem s nespankom stale pretrvava a uz je tu skola!!!ax jaj zase budem jak omameny!!!