Ludia,pomozte, co by mi pomohlo aby som konecne vedel zaspat???aj teraz je jedna hodina rano a ja som este stale hore,ked sa pokusam zaspat tak sa stale len prevraciam...pomozte...som zufaly...
Neviem spávať
nuz, ja bohuzial tiez nespim, neda sa mi akosi.. stale musim o niecom uvazovat, alebo sa len tak prehadzujem
no co to tu uz o takomto case nikto ni je???
to vsetci uz spia...???? :(
b.ty si hotova lekarka:prave si mi zistial diagnozu:D zavislost:D
"aj teraz je jedna hodina rano " ja chodim bezne spat o 1:00 alebo az o 2:00 teraz ked su prazdniny..podla mna je to ok
b.tak ty si teda velmi dobra...y...
my mamem problem zaspat,a nie problem s internetom,na internete sme kvoli tomu ze nevieme spavat.a nie kvoli tomu ze chceme internetovat na ukor spanku,takze porad nieco lepsieho...
b. to je svata pravda. Spravny denny rezim a pravidelnost je pravdepodobne najlepsia rada do zivota.
Ahojte všetci mladí, lebo ja už mám iste viac rokov ako vy a dovolím si tvrdiť, že aj skúsenosti. Ako tak čítam Vaše problémy so spaním, vychádza mi záver, že ak niekto ponocuje po polnoci pri počítači či telke, tak sa nemôže čudovať, že nomôže spávať. Mali by ste zmeniť svoj režim dňa, chodiť spať skôr a pravidelne a myslím, že to by zabralo.
mlieko a morcacie maso obsahuju zvlast vela tryptophanu, z ktoreho si telo vyrobi serotonin.
Pre tych, ktori si nevedia z toho vyrobit dost serotoninu, 5-HTP je o krok blizsie k serotoninu, nez triptophan(vytazok z rastlinu grifonia frondosa)
velmi pekne vam dakujem za pomoc,vykusam vsetky rady...:-))