Ludia,pomozte, co by mi pomohlo aby som konecne vedel zaspat???aj teraz je jedna hodina rano a ja som este stale hore,ked sa pokusam zaspat tak sa stale len prevraciam...pomozte...som zufaly...
Neviem spávať
Ahojte, ja trpím nespavosťou, odkedy som zmenila lieky na epilepsiu. Záchvaty som dostávala v spánku, posledný na Vianoce. Odvtedy mám problém zaspať a v noci sa niekoľkokrát budím, čo nie je dobré. Mám mať pravidelný režim, škodí mi zaspávanie na viac-krát. To vyvoláva záchvaty. Kúpila som si homeopatický liek Sédatif PC a chmeľové šištice. Uvidím, čo to so mnou spraví. Neurológ mi predpísal Hypnogen /hypnotikum/, čo je ale návykový liek, a ten "bordel" nechcem užívať. Tak uvidím, čo to so mnou spraví. Andula
pentium, nerobila by som to v žiadnom prípade.Lepšia je prirodzená cesta.
v pohodke ja chodim denne spavat o 3-4 rano hehe, lieky??blbost treba lasku, a pokoj v dusi teda svedomie
no dik vam vsetky,uz som tu dlho nebol,ale uz budem pravidelne pisavat,takze este raz vdaka vam vsetkym....:-p
pentium: aj pravidelné užívanie včelieho peľu v tabletkovej forme/čisto prírodný produkt/ môže pomôcť.
ja len tolko,, ze som tu dlhsi cas nebola... opat zacala skola a zase chodievam normalne spavat okolo tej 10-11 vecer...
takze som predpokladala spravne, to ponocovanie bolo prazdninami... :) a ty si na tom ako pentium? uz sa ti to zlepsilo?