mate niekto skusenosti s tympto pripravkom?
Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?
Ahoj! Beriem poctivo kazdy den tablety Lipoxal Extreme uz 1 mesiac, no zatial nic na vahe nevidno. Sice som sa nemerala, ale asi ani z obvodu som nezhodila. Ale musim povedat, ze chodim cvicit a jem minimalne, obmedzujem aj cipsy, hranolky, sladkosti atd... Jedinu zmenu, ktoru pocitujem, je, ze mam mensiu chut do jedla, na sladke skoro vobec, no o to viac na slane- co ja som bola vzdy skor na sladke....
Kupila som si dalsie balenie, skusim co to spravi a ak nadalej nic, tak si uz urcite ziadne nove balenie nekupim
ano, moja mama si to kupila a štve ma... vykašlite sa na tie hlupe tabletky! myslite že po takej tabletkovej kure budete vyzerať ako modelky? stoji to majland a taku tabletku si m ožte pripraviť aj same.. vypite liter kvalitneho zeleneho čaju a okrem spalenia nejakych tych kalorii vam to pomože aj v inych smeroch .. zeleny čaj je totiž hodnoteny ako najlepši čaj z čajov
nedam naň dopustiť :)
Ahojte,
ja som si kupila vo VITALANDE Stacker 4. Doporucili mi ho tam kocky ako silny termogenicky spalovac. Zacala som chodit do fitka a raz do tyzdna behat v sobotu rano na lacno na 30 minut. Neviem ci je to spalovacom, alebo pohybom. Za mesiac som schudla 6,5 kg. Takze Vam ho kocky moje vrelo odporucam.
Ja mám s Lipoxalom velmi dobrú skúsenost.Schudla som s ním za mesiac aj pol vyše 20kg.Cvičila som(posilnovni),ale stravu som nezmenila.Jedine som prestala jest múčne jedlá(hlavne chlieb),lebo od nich sa strašne priberá.Ale čokoládu som si kludne dala kedy mi prišla na chut.A treba vynechat minerálky a sladké nápoje.Ked tak len jemne perlivé a bez sodíka,alebo grepový juice s vodou riedený,ale tiež len 2dcl denne.ODPORÚČAM HO!!!
Ja mam s lipoxalom extreme velmi dobru skusenost,samozrejme,netreba ocakavat,ze sa vezme tabletka a zrazu prejde chut na jedlo a kila pojdu dole a rovno z problemovych partii...lipoxal funguje,ale..uzivam ho jedine pred rannym,alebo vecernym cvcenim,viac vladzem,viacej vypotim a aj schudnem...ked necvicim,nedavam si ho.zbytocne vam totiz busi srdce,lebo energiu ,ktoru vam da nijek nevyuzijete.
no myslim, ze kupou lipoxalu som urobila blbost... od kedy ho uzivam som pribrala 1.5 kg,meriam 164cm a vazim uz teraz 64kg,jem ako predtym a aj pohyb mam ako predtym a navyse mi je stale zle, som podrazdena a to je pri praci s ludmi nepristupne...chcela som sa dostat na 55-57kg, ale s lipoxalom to zrejme nepojde...
Ahojte baby!
Ja si myslim,ze ziadne tabletky nedokazu pomoct pri chudnuti.Vsetko je postavene na zdravej vyvazenej stravy a hlavne veeela veeela pohybu.Hlavne kardio treningy cize aerobna zataz.Treba zdvihnut zadky a nieco pre to robit a hlavne budete mat dobry pocit.Ja som schudla po porode 13 kg za rok a uz si to rok udrziavam.A dokazem schudnut zdravym sposobom kg za tyzden a bez tabletiek.Uprava stravy a cvicenie.Mam 51 kg a citim sa uzasne.Stale sportujem,lebo je to moja zavislost.Treba si vybudovat k tomu vztah!Tak babenky vela stastia!
Caute,dnes som mala prvu tabletu,no moc tomu neverim, prisla som z diskoteky a zerem co vidim, co sa mi pred tym nestavalo a mam divny pocit v zaludku a to s tym soferovanim sa stalo aj mne,hodinu po uziti som sadla za volant a musela zastavit,pol hodinu som rozdychavala mdloby a nutkanie na vracanie... Uvidim co bude dalej...
Ahojte lipoxaláčky! Neviem komu ako ale mne sa podarilo zhodiť 20 kg za 9 mesiacov s lipoxalom. Pravda je, že som si musela zmeniť stravu. 9 mesiacov soom nejedla uhľohydráty len bielkoviny. To znamená, že som nejedľa chleba, ryžu, zemiaky ale veľa zeleniny, mliečne výrobky, mäso.rybu.... Nečakajte, že zjedného dňa na druhý schudnete. Mne to trvalo 2 mesiace kým sa prvé dve kilá zmyzli.A potom každé dva mesiace ďalšie dve kilá. Fakt je, že nie každý/á znáša dobre lipoxal. Je ešte niečo lepšie: REDUKTIL