mate niekto skusenosti s tympto pripravkom?
Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?
Schudla som 7 kg za tri mesiace takže moje skúsenosti s ním sú pozitívne :-)
Mne Lipoxal pomohol, dodával mi energiu a pocit sýtosti. Žiadne pálenie žalúdka som po ňom necítila. Ale nemožete očakávať, že budete brať nejaké prášky a budete chudnúť. Práca zostáva na vás. Ale pokiaľ sa budete zdravo stravovať a pravidelne cvičiť ako doplnok vám može pomocť. Ja ho dporučujem
Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg
Ja mám lipoxal zo stránky lipoxal.sk a za 2 mesiace mám už šesť kíl dole a to so len pridala bicykel a korčule :) Spokojnosťť
Ano ja mám schudol som 21 kg a sú super. Možno je to len placebo efekt ale u mna to fungovalo
Ja som to užívala asi týždeň, schudla som s tým, ale pálil ma žalúdok, tak som prestala..
Predám zvyšných 80tbl za 15€..v prípade záujmu ma kontaktujte na lenushik333@azet.sk
Ahojte, ja som si Lipoxal kúpila, no po prvých 4 dňoch som to prestala používať, pretože mi tak isto z neho začalo bývať nevoľno.
Preto ho rada predám ak má niekto záujem, 1 balenie je úplne plné (60) a z toho druhého chýba 12. Cena 35e.
figa12@azet.sk
Ja som využívala 2 krabičky. Pár minút po prehltnutí som cítila v žalúdku pálenie, to je tým že obsahujú výťažok z Chilli. A neschudla som ani gram. Je to FAKE!
Ruza!! Ženy ako si Ty neskutočne obdivujem!!! Ja mám len 22 a vec, že Teba ale aj iné veľmi obdivujem..Ste pre mňa motiváciou :-)
Gratulujem k schudnutým kilám zdravou stravou, a nie si dopomáhať tabletkami :-) A ešte v Tvojom veku, že to takto dokážeš vydržať a hlavne udržať...máš môj obdiv :-)
dlho som vahala ci kupit tieto lieky ale chcem ich vyskusat bola som v 2 lekarniach povedali ze maju vypredane a v 3 ich mali....dala som si dnes dve tabletky po jedle a zatial nemam ziadne vedlajsie ucinky uvidime ci sa mi podari schudnut