mate niekto skusenosti s tympto pripravkom?
Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?
fandim Marcele222 tiez som lipoxal skusila.. ano on kazdemu pomoze ale iba v tom pripade ked svoje telo vystavite zatazi.. pomaha spalovat tuky pri fyzickej namahe.. avsak nech si ziadna kocka nemysli ze bude jest tabletky a schudne to kde ste videli. vo filme?? rychla chodza, aerobne cvicenia na 30 minut, nevyvazat zadocky v autobusoch, nejest hranolceky s vyprazanym syrom a za rok som dala dole 26 kil. :) aj bez lipoxalu..
ahojte ten lipoxal je obyčajna hlupost prosim ak ma ozaj niekto zaujem si ho kupit tak skor než to urobi nech si 2krat rozmysli.Po celej davke velkeho balenia som neschudla ani kilo.Akurat mi bolo zle až na odpadnutie.Teraz už6.den som zmenila rapidne stravovanie začala som 20.min.každy den cvičit a na počudovanie mam 2.kg dole.Je to taka jarna očista ktoru robievam každy rok. Takže rada pre každu CICU NEžER A HYB SA!!!
Ahoj bra som Lipoxsal a vôbec som neschudla ,aj som menej jedla nemal nejaky učinok.Je trochu ťažky na žalúdok aspoň pre mňa .
HeLoOuuu ______________PROSIM__________- ____________MOZE_____________ SA _____________UZIVAT___________ LIPOXAL ___________EXTREME _____________________S ________-STACKER 2 -_________________-SUCASNE??????????????, ODPOVED MI PROSIM POSLITE NA LINDULKA9139@AZET.SK______________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________DAKUJEM
Ahojte ja som skusala Stacker2 za prvy mesiac som schudla 5 kg teraz uz beriem druhe balenie a vaha ide stale pomalicky dole, prve 2 tyzdne dalsie 2 kg . Cvicim 3 krat do tyzdna si po hodinke.
ahoj ja som ho brala a nemala som až takú chuť do jedla a ani na sladké. no a k tomu asi 2 hodiny cvicenia a hodinová prechádzka denne a strava väčšinov varená zelenina, ryža, ovocie.
Ja som včera dobrala jedno balenie Lipoxal extreme 120 tbl.
Jediný účinok bol v tom,že som nepotrebovala kávu.Vôbec mi nešla na chuť.Neschudla som ani deko.Ešte spomeniem,že každý deň cvičím 30-40 min. na orbitreku.Do práce chodím 30 minút pešo,večer si dám skôr jablčko,alebo mrkvu,nie riadne jedlo.
Tak kde je chyba?
ahojte ja mam skusenosti s lipoxalom extrem a tiez aj so stackerom vobec som necvicila len menej jedla lebo mi ani nechutilo a schudla som postava sa mi vyformovala aj celulutida zmiernila.ja viem ze niektory na tie tabletky neveria ale dost to zalezi od toho aky organizmus ma clovek a nie na kazdeho tabletky ucinkuju
Vyrobkz od Stacker 2 ako npr 7-Phenylstack, su kvalita v USA su velmi popularne a zacinaju prenikat aj na EU trh. Treba vsak zdoraznit su to doplnky vyzivy a pri uzivani sa pocita aj s cvicenim a aj dietou, teda rozumnou stravou. Ja ich mam odskusane na seba da sa kluden schudnut aj 5 kg za mesiac, ale ako sa hovori treba makat