Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?

ruza

Milé dámy mladé aj postaršie?:)
Odporúčam vrelo každej jednej- záleží na jednom -jedlo-!!
Vo svojich 15. som mala 63/152 výške.
Do roka som schudla na 53kg. Teraz mám 56rokov a vážim 58 kg dá sa to regulovať len pevnou vôlov žiadne vitamýnové a vyživové doplnky . Psychika je rozhodujúca a sama sebe si prikázať pri hocijakom bylinkovom čaji že je to PRE MŇA PRE MOJE TELO!!!! /pribrala som viackrát, a čaje a pohyb a tanec my pomôže/

darkmother

no je to LEN vyzivovy doplnok a neda sa preverit aku koncentraciu ucinnych latok realne obsahuje. na slovensku totiz neexistuje pravny predpis, ktory by umoznoval preskumat, ci sa uvadzane zlozenie zhoduje so skutocnym stavom veci - mozno len skumat, ci neobsahuje skodlive latky. na letaku moze byt napisane vselico.. do vyzivovych doplnkov by som uz neinvestovala ani cent, keby som vedela, ako to chodi pred par rokmi, mohla som mat nasetrene na dovolenku niekde v himalajach... lipoxal som mala, pamatam si ze som nepotrebovala kavu, ale urcite som s nim nechudla.

Barbieeeeee

Caute dievcata, ja som Lipoxal vyskusala niekolkokrat, aj s kombinaciou so sportom a zdravou stravou. Nikdy mi vsak nezabral :( akurat ma straaasne odvodnoval, bolo mi z neho neskutocne zle na zaludok a nemohla som spavat kvoli tej guarane ci co to obsahuje. No neviem, fakt by som si ho uz nikdy nekupila. Radsej si sadnem na bike...Takze urcite neodporucam vyhodit peniaze. Radsej si kupte L-carnitin.Ten je ok

hajnal

Kolko stoja tie tabletky? A je to bez preceptu? Chcela by som natrvalo zmenit zivotny styl a na zaciatku by som chcela nieco co mi tlmi chut na jedlo a to hlavne vecer! dakujem za rady!

chikita

Predam LIPOXAL EXTREME 120 tabliet + 5 az 20 tabliet ZADARMO(neviem presne kolko, mam ich v praci),,,Pouzivala som ich ale otehotnela som a uz ich nemozem brat :( CENA za 120 tabliet + nejake ZADARMO by bola 30 Euro,,cena na trhu je az oklo 40-45 EUro!!! piste na veronicka@atlas.sk

RNG

lipoxal extreme sice uvadza, ze je zlozeny s dvadsiatich roznych latok, ktore su viacmenej spojene so spalovacmi tukov a podobne, ale neuvadza nikde specificke mnozstva, vytazne koncentracie , obsahy aktivnych latok a pod.
www.nobelplus.sk.

Vseobecne, prostriedky, ktore len hmliste naznacuju, z coho su zlozene su spravidla vzdy slabe a miesto uvedenia vysokych mnozstiev klinicky ucinnych zloziek na mozne porovnanie s druhymi ich nahradzaju vseobecnym popisom zloziek, bez uvedenia , ake davky z nich boli pozorovane ako klinicky ucinne.