mate niekto skusenosti s tympto pripravkom?
Mate niekto skusenosti s pripravkom Lipoxal Extreme?
A ešte som sa chcel spýtať, či si myslíš, že to funguje...Osobne tomu neverím, preto som to chcel vyskúšať.Myslím si, že neexistuje spôsob chudnutia, bez toho aby človek, necvičil, alebo si istým spôsobom neupravil stravu.
Ahaaaa! A ako to mám zistiť, či je to pre mňa vhodné, alebo nie...a prečo potom ukazujú v reklame len ženy?
Tosho, termogeneratory nie su hormonalne zalezitosti, moze ich pouzivat kazdy, kto ich znesie.
kachnicka, termogeneratory vseobecne obsahuju stimulanty(kofein, teobromin, tein), ktore zvysuju docasne tlak, takze ludias citlivostou na alkaloidy vseobecne mozu z nich dostat podrazdenie aj bolenie hlavy. Tak, ako z velkej davky kavy. Naviac velke mnozstvo zloziek, hoci v malych kvantitach(=neucinne...) zvysuje moznost, ze sa medzi nimi najde nejaka, ktora niekomu "nesedi" a dostane na nu reakciu.
Osobne mam preferenciu pridavat jednotlive zlozky osobitne, aby clovek zistil, co znasa a co nie.
Pre kazdeho uzitocna zlozka lipoxalu je vytazok zo zeleneho caju. Je to silny antioxidant, regenerator a ciastocne kroti apetit.
Viaceri lekari z mojich zdrojov informacii radia kombinaciu zeleneho caju a alfa lipoickej kyseliny.
Davky odporucene su okolo 600 mg extraktu zo zeleneho caju a 200 mg alfa lipoickej kyseliny
Alfa lipoicka kyselina je univerzalny antioxidant a regenerator, telo si ju samo vytvara v urcitych mnozstvach, suplementacia=doplnovanie sa odporuca v mnohych ocistnych a regeneracnych formulach(koza, pecen,pankreas, cievy...)
no ja som si ten lipoxal extreme kupila... vobec nepomohol, skor mi zle narobil, tocila sa mi z neho hlava, prehanalo ma, ale najhorsie bolo to tocenie a bolesti hlavy, bola som z neho podrazdena fuj uz nikdy viac...cele som to vyhodila
na kolko vydrzi jedno balenie ??
momo, aka davka chromu a v akej forme tam je?