prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
hej...lebo temu karioll uzamkli ....
.... to bude tym, ze si prave v jeho teme...:-P
ved hej...to ale tebe napisal RNG v teme ktoru uzamkli pre istotu...a ma len stve,ze rng ma vsade posledne slovo!
Fallo-prave na tom vidis,ze niektore zaberu a ine nie,ze pravda je nakoniec vzdy len jedna.
radana, tvoj vyrok, ze "pravda je len jedna" sveci o tom, ze mas klapky na ociach
Aj v klasickej medicine, ked sa spytas viacerych lekarov, dostanes rozne odpovede a diagnozy, rozne lieky predpisane. A niektore zaberu, ine nie.
Uz to sa nejak protireci....ved pravda je predsa tam,kde to zaberie.... Ci????
5qo: Vitamín C vo vyšších dávkach je účinným diuretikom.
APCA(anti parietal cell antibodies) alebo
Anti Purkinje cell antibody.
Kedze druhe je zalezitost mozgova, tak asi to prve je tvoj problem, lebo sa tam jedna o parietalne bunky, tj bunky vo vrchnej casti zaludka, ktore produkuju zaludocne kyseliny.
Neviem cim je to vlastne napadnute, akym mikrobom, ale nejaky tam iste je. V literature uvadzaju, ze je to spojene s:
* pernicious anemia
* atrophic gastritis
* gastric ulcer
* thyroid disease
* iron deficiency anemia
* diabetes
Takze treba zrejme adresovat menovane*, ktore to zrejme nejak sposobuju alebo aspon sprevadzaju roznymi antimikrobialnymi, podla mna najskor koloidnou striebornou vodou, roztokom citricidalu, doplnkom zinku a podobne.
Napadnute parietalne bunky znamena nedostatok kyselin, ktore si treba doplnit, inac je travenie poskodene, tiez absorbcia a vlastne oslabene cele telo a vsetky procesy v nom.
Ja osobne beriem kombinaciu enzymov a kyselin firmy NOW, pod nazvom Super Enzymes, ktoru mozes najst u roznych predajcov, ja si ju kupujem z Swansonvitamins.com
Ina na porovnanie niektorych silnejsich enzymov pozri na
-odkaz odstránený-. V menovanom zdroji(Swanson) maju aj kyseliny, vo forme Betain hydrochlorid s pepsinom dobra a lacna je znacka Country Life . Ja beriem ako starsi clovek so znizenymi kyselinam, s vacsimi jedlami 1-az 2 tabletky, co maju 600 mg.
V zaludku bez kyselin sa jedlo len kazi, kvasi a hnije a navody na napravu, ktore lekari casto predpisu su lieky na znizenie kyselin, tj presny opak toho, co treba.
Dakujem za rady pre Melanie.
Mate pravdu s tým, že mám problémy s trávením. Opakovane ma bolí žalúdok, neviem už čo jesť.Lieky nepomohli. Našli mi v krvi nejaké protilátky, ?APCA +++.Vraj sa s tým nič nedá robiť.Budem sa držať vasich rad a prosím napíšte mi ešte ktorý konkrétny enzym.výrobok si mám kúpiť. Dakujem pekne
Karioll, ide o to, ze srdce treba operacne vynat z hrude a ponorit do roztoku GSE, potom preplachnut koloidnym striebrom a opat voperovat dnu, to si nepochopil???
ak to bolo myslene na mna,predsa som potvrdil tvoj nazor,tak o co ti ide zasa?