prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj rng prosim ta mam otazku na davkovanie:
1 yam -odkaz odstránený- dve tabletky co sa tyka davkovania obsahuje 810mg yamu ci gram?
2 hloh -odkaz odstránený- jedna kapsula obsahuje 250 mg ci 500mg. lebo v udajoch tam je 250mg extract ci nieco take a pod tym este 250 hawtrone berry
dakujem
Melanie dakuje...naozaj som uz velmi unavena.Ani netusite ako som musela zmenit kvoli tomu zivot.Telu nieco chyba,teraz mam maly hemoglobin a hematokryt.V minulosti mi liecili gastritidu,myslela som,ze mam vela kyseliny a nie malo.
Bude to ten atrophic gastritis,ak som to dobre pochopila u lekara/pred 2rokmi/.
Zijem teraz v Rakusku.Snad nieco dobre najdem aj tu na podporu travenia.
Dakujem za zaujem a pomoc.
no hold....a je niekto taky na slovensku co tomu rozumie???
Ak nie...naco potom ich ma clovek uzivat??
Chodila k nejakemu v Michalovciach...dost daleko od Blavy....a mala davkovanie urcene.No mam pocit,ze on si len zarobil na nestasti ineho.
"svokra pouzivala alternativnu medicinu a jej to nepomohlo"....
Nuz samozrejme jej to pomoct nemohlo, ked nemala lekara, ktory sa s tym zaobera a riadila sa navodmi predajcov doplnkov!
Z doplnkov na USA trhu je zialbohu len okolo 5% naozaj ucinnych, ktorych obsah je v sulade s davkami, pouzivanymi roznymi lekarmi, kde bola dosiahnuta klinicka ucinnost.
No a na Slovensku, kde su doplnky este ovela horsie a alternativni lekari prakticky neexistuju treba sa divit, ze mnohym neucinne doplnky nepomozu???
Preto som sem zacal prispievat ja, aby som doniesol od tych vzacnych jednotlivcov, lekarov a kolektivov lekarov vedomosti a ine nahlady na riesenie zdravotnych problemov.
nikdy som ziadneho lekara ani medicinu ako taku tu neponizoval.
Na to je tu dostatok druhych.
Ja osobne mam k lekarom uctu, mam medzi nimi vela priatelov a lutujem ich ze sa casto nachadzaju v situaciach, kde im system nariaduje predpisovat take lieky, s ktorymi v duchu nesuhlasia a sami by si ich nebrali. To ich robi nevdojaky spoluvinnikmi casto az kriminalnych farmaceutickych spolocnosti, ktore s kludom vypustaju "lieky" s hromadou skodlivych vlastnosti, o ktorych za desat rokov schvalovanie velmi dobre vedia a snazia sa ich zatutlat, casto s pomocou organov, co nas maju chranit, tj v USA je to FDA.
Len tak je predsa mozne, ze tie "perfektne dobre" lieky musia byt po par rokoch odvolane a nasleduju monstrozne sudy za rozne poskodenia, co sposobili masam.
V sucastnosti vidiet ich akciu pri tych ockovaniach az prilis priehladne, ako zatutlavaju skodlive vlastnosti vakcin, ich jedovatych obsahov a snazia sa dokonca s podplatnymi politikmi nas pripravit o slobodnu volu a rozhodovanie o vlastnom tele.
V USA sa dokonca snazia nam uplne zobrat(a teda aj lekarom) moc rozhodovat o sebe, svojom zdravi a lekarskych zakrokoch, co chcu dat do ruk vladnym , nevolenym byrokratom.
Nuz samozrejme proti tomu bojujem vsetkymi silami.
Fallo, zase sa mylis RNG(63r.) nie je moj bratranec ale moj vnuk :)
Sorry RNG,je to moj pocit a nevravim,ze taky si....
Vies...nazory sa menia-dovidenia.
Mna len stve ,ze uplne ponizujes dnesnu vedu-medicinsku.
Mne svokra zomrela na rakovinu a tiez sa nedala presvedcit na klasicku medicinu,ale skusala alternativnu....odpalilo sa asi 70 tisic za par mesiacov a.....
Cize chcem tym povedat,ze sa maju doplnat .
A urazit som ta urcite nechcel.
Neboj,casom sa este aj spolu zasmejeme :)
naviac, predstavuje te tu lekarov, ktori praktizuju alternativnu medicinu ako samanov z pralesa. Nic nie je dalej od pravdy, nez toto tvrdenie.
Keby ste videli ich kliniky, kde maju tie najmodernejsie diagnosticke nastroje a samozrejme aj vsetky klasicke lieky, ktore vsak sa snazia pouzivat len minimalne....
Zbyrocne hovorit, lebo zacinam mat dojem, ze sa tu jedna o provokaterov sem nasadenych zaujmami roznych odborov medickeho priemyslu s ulohou diskreditovat a umlcat kazdeho, co sa nechce uplne podriadit klasickej medicine.
Este raz zdoraznujem pozrite si dokladne program :
www.mustwatch.cz
mam rad takych dokonalych demagogov, ktori mna, cloveka ktory podporuje demokraciu a slobodu vyjadrovania cely svoj dlhy zivot nazve zadubenym komunistom!!!
Ja sa tu snazim doniest ine vedomosti od roznych lekarov, ktore su potlacane dokladne na svete, este aj v internete, nielen v tlaci , televizii a samozrejme v medickej literature a ucebniciach na fakultach. A za to, ze sem donasam nieco noveho a ucinneho ma treba samozrejme vyradit, lebo sa to nehodi do hegenonie a dikltatu konvencnej mediciny. Tak ma treba vsemozne oplut a nazvat komunistom!.
Mna, ktory celu zivot bojuje proti komunistom a inym diktatorom....
Vasa drzost nema medze!
rodolfo-pozdrav bratranca.