Otázky na RNG

RNG

Inac zapal myokardu je vyvolany niecim, tj nejakymi mikrobami, ci uz roznymi baktriami(treptokoky, helikobakter)alebo virusami, tymi ktore mozeme nosit v tele permanentne. Tiez prichadzaju do uvahy pomale a zakerne, tazko diagnozovatelne mykoplzmicke infekcie tychti vnutrobunecnych parazitov
Tieto priciny treba adresovat prislusnymi antimikrobialnymi prostriedkami, ktorych je na stastie v prirode hromady a dnes su na trhu vytazky z nich.

Pozor na vyrobcov doplnkov, treba brat len tie doplnky, kde su uvedene ucinne latky v dostatocnych mnozstvach na klinicku ucinnost.
Zialbohu, vyse 95% produktov tymto kriteriam v USA nevyhovuje, na Slovensku je to este ovela horsie .

RNG

Uvedene lieky sa pouzivaju na mnozstvo rozdielnych problemov, ale ako vidim z vyberu, zrejme sa jedna o vysoky tlak a problemy so srdcom, pripadne opuchy(edemy) a zhorsenu cirkulaciu.

Ja odporucam na to zvysenie prijmu draslika na ukor sodika(napr sol so znizenym obsahom sodika z Bille)
Cistenie ciev lecitinom a branie rybacich olejov na riedenie krvi a tym zlepsenie cirkulacie, pripadne pre tych co maju velmi hustu krv brat aj enzym nattokinazu alebo serrapeptazu, ktore nielen riedia krv ale rozpustaju krvne zrazeniny(trombusy)
Diuretika(mocopudne latky, Furosemid), ktore odporucaju na znizenie tlaku aj tak nie su velmi ucinne, a v prirode je plno roznych kvalitnych a neskodnych diuretik.
Vasodilatacia=rozsirenie ciev(ACE)sa da robit nielen chemikaliou tritace(ramipril) ale aj ovocim hlohu, ktory na tak isto ucinny ACE mechanizmus, naviac nema ziadne skodlive postranne ucinky, ale obsahuje rozne uzitocne ziviny, najma antioxidanty, ktore okrem ineho uzitocneho v tele aj spruznuju cievy.
Pri srdcovych problemoch zdoraznujem rady Linusa Paulinga a dr Mathiasa Ratha na branie dostatku vitaminu C a E(3 gramy C a 400 IU E) tiez niektore aminokyseliny, ako arginin, ornitin a cystein, ktore su vsetky potrebne na budovanie kolagenu, tj struktur, ktore su zodpovedne za konstrukciu vsetkych organov a tkaniv.
Ich nedostatok degraduje vsetky organy a tkaniva, najma vsak srdce.

RNG

lelaaa, telo je priam zazracny mechanizmus, ked mu das sancu(prestanes zamorovat, das mu cas a prostriedky na odmorenie, pripadne posilnis regeneraciu)je schopne sa "opravit" do znacnej miery, niekedy kompletne, hlavne proi mladych ludoch.
Takze si nezufaj, precisti pecen(protokol dr Berksona), celkove telo(silne enzymi na prazdny zaludok, hlavne tie, co obsahuju vela lipazy),,ber 2 krat tyzdenne lyzicu lecitinu,, vyhybaj sa vsetkym rastlinnym tukom a priemyselnym potravinam s nimi, okrem panenskych tj za studena tlacenych olejov.
Nuz a nezabudaj na vlakniny a vodu na precistenie=odmorenie tela.

5qo

este som zabudol napisat ze sa jedna stav 3mesiace po zapale myokardu- zvacsene srdce-uz len mierne+este stale znizena cinnost srdca

RNG

lelaaa, telo je priam zazracny mechanizmus, ked mu das sancu(prestanes zamorovat, das mu cas a prostriedky na odmorenie, pripadne posilnis regeneraciu)je schopne sa "opravit" do znacnej miery, niekedy kompletne, hlavne proi mladych ludoch.
Takze si nezufaj, precisti pecen(protokol dr Berksona), celkove telo(silne enzymi na prazdny zaludok, hlavne tie, co obsahuju vela lipazy),,ber 2 krat tyzdenne lyzicu lecitinu,, vyhybaj sa vsetkym rastlinnym tukom a priemyselnym potravinam s nimi, okrem panenskych tj za studena tlacenych olejov.
Nuz a nezabudaj na vlakniny a vodu na precistenie=odmorenie tela.

Lelaaa

pan rng mam este sancu, ze mi narastu vlasy a mihalnice po uzivani roacc., uzatvara mazove zliazky. ja som na uplnom psychickom a fyzickom dne. da sa to nejako zregenerovat:(. uz rozmyslam nad tym najhorsim, cela sa trasiem a chvejem. mam nadej, ze budem mat to co predtym?

RNG

na to, aby neutralne ciastocky striebra v tele mali znacny a dlhy ucinok by bolo treba vypit privela koloidneho striebra, co sa da dosiahnut len s koloidmi vysokych koncentracii(1000 do 10 000 ppm), ktore uz nepatria do kategorie potravinovych doplnkov ale medzi neschvalene lieciva.
Takze to prenechavam na inych, ja sam ich neodporucam ani nepouzivam.
S tak velkymi davkami striebra uz je mozne zamorenie a sodlive nasledky, co potravinove doplnky sposobit nesmia.

RNG

solvia 111, zmiesanie koloidneho striebra s vodou obsahujucou rozne mineraly ho znici(j velmi aktivne iony v nom) za niekolko minut. Ale tak isto ho znicia aj zaludocne kyseliny, pankreaticke stavy atd. Tj ucinok je v tele velmi casove obmedzeny, napriek tomu ale znacny.
Zapitie vela vodou dosiahne prienik casti do criev, kde potom par minut posobi a mala cast sa moze absorbovat do krvi, kde tiez posobi len niekolko minut naplno a potom len rezidualne(zvyskovo) dalej pokracuju neutralne male ciastocky cisteho striebra,nezlucene.

RNG

Anne, to je jedno, oboje su organicke formy a zdrzia sa v tele(polcas rozpadu) ovela dlhsie, ako KCl.
Obvykle ale radim na vysoky tlak solit so solou so znizenym obsahom sodika(NaCl), ktora tam ma pridanu cast KCl. Taku sol predavaju napr v Bille.Je to lacny zdroj draslika.
Vysoky tlak je casto sposobeny nedostatkom draslika(kalia, K) a prebytkom sodika(Na, natrium)v nasej sucasnej potrave.