prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ešte by som ťa chcel poprosiť o jednu radu, mám niečo po 20, a keď sa neholím napríklad mesiac, tak zarastiem, ale nie nejako veľmi, niekto tak zarastie možno za 2 týždne, alebo aj skorej, čo ja za mesiac, v čom môže byť problém? Teda, ak sa to dá nazvať problémom.
Ahoj RNG, potrebujem radu, kúpil som si vitamín D, ale nie je vo forme oleja, ale tabliet, vadí to, nebude horšia vstrebateľnosť ?? A koľko ho mám užívať? Ja som si dal začiatočnú dávku 4000 IU, presnú hladinu v krvi neviem,ale predpokladám, že ho budem mať hlboko pod normou, v tomto období, keď k tomu nekonzumujem ani potraviny bohaté na vitamín D.
Detaily, na znizenie histaminovej reakcie na rozne vzdusne alergeny ti odporucam pouzivat quercitin, 3 x 600 mg . Roztocov sa teba zbavit tym ze peries bielizen v horucej vode a casto menis podusky, aspon raz za rok. A ziadne paperove, lebo to je pre roztoce potrava. Vysavanie madracov casto HEPA vysavacom tiez pomaha.
Shitake su zdroj betaglukanov a teda zvysuju imunitu.
RNG prosim ťa, zistili mi alergiu na paliny a roztoče. Mam stále suché začerveňale fľaky na očných viečkach.
Prosím ťa o radu čo by mi pomohlo.
Beriem vela prírodných produktov a enzýmy a kyseliny kvôli zapalenemu pankreasu.
ahoj rng chcem sa ta opytat aky mas nazor /skusenost na huby shitake a ich ucinky? dakujem
Zlc je casto castou pankreatickych enzymov. Je najma potrebna na spracovanie tukov. Obcas je samotna zlc dobra na problemy s pecenou.
Ahoj RNG, vedel by si mi povedať viac o tráviacom enzýme, o hovädzom extrakte zo žlče? :D Lebo som o tom doteraz nepočul, čo to vlastne je?
Proti vsetkym plesnovym a kvasnym infekciam sa bojuje zhruba rovnako Tk kokosovy olej oreganovy olej enzym Candex, nizkosacharidova dieta a podpora probiotik v crevach nasadenin a branim mikrovlaknin na ich rozmnozovanie.
Na urogenitalne moze pomoct napr aj Berberine.
Prosím vás RNG, čo by ste poradili na candidu glabrata s ktorou mám problémy v urogenitálnom trakte? Platí na ňu to isté ako na bežnejšiu candidu albicans alebo niečo iné? Ďakujem.