prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Calcium D-Glucarate treba pouzivat v davke az 2 x 1 gram
Lecitin mozes pouzivat kopcom polievkovu lyzicu aj kazdy den, inac to odporucam aspon raz tyzdenne. Lipazy treba tiez hodne, az 50 000 SUS jednotiek.
Odtucnenie trva dost dlhy cas a zavisi od toho, kolko tuku tam mas ulozene. Prepokladam az niekolko mesiacov.
Sylimarin zvysuje tvorbu zlci, tj zlc je redsia a moze rozpustit kamene. Ale moze vyvolat aj koliku, ked sa ti kamene zaseknu v zlcniku alebo zlcovodoch.
Detaily, moj brat bral 30 000 IU denne vyse mesiaca, a dosiahol hladinu 85 nanogramov na mililiter. Teraz berie len 5000 IU na udrzbu.
rng, prosim o info. mam stukovatelu pecen a pankreas, tiez zlcnikove kamene a zvyseny cholesterol. pisal si, ze odtucnit pecen treba D glucarate calciumom, lipazou a lecitinom. prosim, mozes mi napisat v akych dennych davkach uzivat spominane pripravky a tiez cca ako dlho ich uzivat? potom si chcem zregenerovat pecen protokolom dr.Berksona, no mam obavy, ci zvysena tvorba a odtok zlce nebude mat za nasledok koliku. zatial som ju nemala aj napriek tomu, ze zlcnik je plny kamenov. dakujem za odpoved a prajem uspesny novy rok.
Ešte by som sa rád spýtal, koľko by som mal denne Dčka brať, aby mi to v krvi stúplo čo najrýchlejšie na 60 ng ?
OUT OF STOCK neznamena, ze v buducnosti to nebudu mat
Zatial to s iherb nahradi napr
-odkaz odstránený-
Odporucam ale prejst na swansonvitamins, kde maju ovela lacnejsi produkt
-odkaz odstránený-
Sanny, to zavisi od davok. Chaparal je vyborny v davkach 2 x 1 gram, na colostrum potrebujes 2 x 15 gramov, na monolaurin 2 x 5 gramov, na ester C potrebujes 1 az 1.5 gramu kazdu hodinu.
Pri viralnum utoku ja osobne samozrejme beriem vsetko menovane odrazu a tak polacim viralne utoky velmi rychlo
Detaily, bud rad, ze nezarastas rychlo, ja sa musim holit kazdodenne a to je strata casu.
Vitamin D je sice lepsi z tekutych zdrojov, ale aj tabletkovy je OK
Dobry den pan RNG. Na i Herbe zrusili vyborny pancreatin Country Life, Pancreatin, 100 Tablets (Discontinued Item) a taktiez Solgar prestal vyrabat. Viete mi prosim poradit z i herbu iny entericky pokryty? alebo aspon tak dobre ucinny na cistenie? Dakujem za odpoved a dakujem vam aj za to ze vdaka vam sa mojej mamine vyrazne zlepsil zdravotny stav :)
rng ešte sa chcem spýtať aký výživový doplnok považuješ ty za najsilnejší antivirálny?