Otázky na RNG

Martin.

Ahoj RNG, môžu sa užívať výživové doplnky (hlavne vitamíny a prvky) a niekedy v tom čase piť niečo alkoholické? Alebo sa nič nedeje, keď sa stretne alkohol s nejakým doplnkom?

RNG

Pouzivat moze cokolvek, ale so zapalmi pomozu len antimikrobialne prostriedky a protizapalove.
Pritizapalove su curcumimnoidy a boswelin.
Antimikrobialne silne su citricidal najma na bakterie, oreganovy olej na plesne a kvasne infekcie, , pripadne colostrum, a momolaurin, co su ucine nielen na bakteria, ale najma na vitalne utoky.

RNG

Ja som sa zbavil amalgamovych plomb postupne, ako ich bolo treba menit aj tak.
A kedze v USA davaju vzdy pri zubnych zakrokoch injekcie na lokalne umrtvenie, nijake extra bolesti som pri tom nikdy nemal.
Proti uspavaniu/narkoze som zasadne proti, , ked sa to da riesit lokalnym umrtvenim

Chcemto

Ahoj RNG. V blízkej dobe idem na výmenu amalgámových plomb. Počul som názor, že to je veľmi bolestivý zákrok - je to pravda? Máš s tým skúsenosti?

RNG

Terry, nie vela,kedze hlieny sa tvoria nielen ako reakcia na rozne mikroby, ale aj na chlad. Skus brat quercitin, 3 x 600 mg, to tlmi cinnost mast cells, co reguluju aj tvorenie hlienov.

Terry90

Zdravim RNG, od tejto zimy mam mokry nos vzdy ked idem po vonku t.j. ked som v chlade. Ako keby som dostal alergiu na chlad alebo take nieco. Dokonca uz aj ked som doma, musim obcas vysmrkat vlhkost z nosa. Da sa s tym nieco robit? Dakujem.

RNG

Roztoce treba odstranit, tj pradlo prat v horucej vode, najma podusky vymenit aspon raz za pol roka, obliecky na nich prat kazdy tyzden a iste to to pomoze.
Quercitin mozes brat vzdy, kedze plesne a ine alergeny su pritomne casto cely rok.

mamado

RNG prosím ťa ten quercitin mám brať aj teraz v zime? (alergia na paliny a roztoče, mám stále červené suche flaky na očných viečkach )

Ďakujem moc. MAMADO

Všetko dobré v novom roku prajem, zdravie celej rodine.