prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG prosim o radu, moja imunita je velmi oslabena. po narocnom roku kedy som uzivala kvantum antibiotik mam pocit, ze sa na mna lepi kazda mozna infekcia/virus. viem, ze na tuto temu tu uz bolo povedane mnoho, no ja by som chcela poprosit o nazvy konkretnych produktov (probiotik a doplnkov vyzivy), ktore mi imunitu ako tak napravia. velmi pekne dakujem
Dobry den RNG dakujem za odpoved, ten berberine zozeniem aj na SK ? mohli by ste mi niaky odporucit vdaka.Este sa chcem opytat syn ma 4,5 roka od mala trpi alergiami ma nabeh na astmu alergie roztoce a prach.Zatial len inhalujeme roztok koloidneho striebra zmiernuje mu zachvaty kasla, stale je zahlieneny mozte mi poradit nieco pre neho na iunitu.
Modifiesd citrus pecrines obsahuju 470 mg Na na 5 gramov, co je len 17% potrebnej soli. Sol si ine veci menej a najma pouzivaj sol so znizenym obsahom sodika, kde sodik je nahradeny draslikom/kalium/potassium, lebo nie celkove mnozstvo sodika zvysuje krvny tlak, ale pomer medzi sodikom a draslikom.
Menma, dorucenie za darmo sa tyka adries v USA a aj to je len niekedy. Takze do zahranicia ti pocitaju domace postovne v USA plus medzinarodne zvlast.
Menma to si musis vybavit s tvojou bankou. Swansonvitamins si totiz nevie overit, co je to tvoja karta a tvoja adresa.
Andrea, mikrovlakniny, kvalitne probiotika a berberine(2 x 1 gram)
Menma, Swanson ti zrusil objednavku, lebo si nevedel overit info na tvoju kreditkartu. Kedze si si to v banke nevybavil tak ti zrusili objednavku. Peniaze ti vratia spat na kartu, kedze objednavka nebola realizovana.
katy 350, privela kyseliny by nedovolilo kvasenie v zaludku a naduvanie, ani zlu crevnu floru, najma ked beries probiotika a zivis ich mikrovlakninami.
Bolesti z tej oblasti mozu byt aj zlcnikove, daj si vysetrit krv a zlcnik.
Jimm 21, potravinove doplnky v odporucenych davkach nemozu sposobovat ziadne skodlive postranne ucinky tele
Obcas niektory niekomu moze sposobit alergiu, ale to je to iste aj s jedlami.
Zaludocne problemy maju za sebou nejake mikroby a tie sa spravidla v zaludku mozu udrzat len ked nemas dostatok kyselin
ešte by som si chcel overiť jednu vec čo sa týka tých modifikovaných citrusových pektinov tak objednávam práškový ale píšu že je veľmi sláni a je tam dosť sodika na 5 gramov je tam 410mg sodíka a viac sodíka zvyšuje krvný tlak ktorý mavam približne 130 na 80 niekedy 140 preto ma to zaujíma nemože to ešte ten tlak zhoršiť pri dlhodobom uživaní? celkom ma to znepokojuje dufam že to nepredstavuje problém