Otázky na RNG

RNG

Claire, toto forum nedovoluje pisat priamo zdroje doplnkov, lebo to povazuje za nedovolenu neplatenu reklamu. Mozem ti len naznacit, pozri na zdroje ako ihwerb.com alebo swansonvitamins.com a tam najdes probiotika, ktore na to aby sa ti dostali za ziva do criev musia byt tepelne a kyselinovo odolne. Pozri napr na znacku Healthy Origins.
Z mikrovlaknin pozri na psylium, inulin arabiniogalactany glucomannan a modified citrus pectines. Dobra je zmes vsetkych dokopy, lebo probiotika potrebuju tiez pestru stravu, nie jednotvarnu.

RNG

Andrea, na vzdusne alergie je dobre brat 3 x 500 mg Quercitinu(to je dospela davka na 70 kg osobu, musis si to ptepocitat v pomere vah)
Na odhlienenie je NAC (2 x 600 az 1200 mg=dospela davka) tiez serrapeptaza(3 x 120 000 IU) a oreganovy olej( 3 x 200 mg carvacrolu)
Uvedene davky su na dospeleho a treba ich prepocitat v pomere vahy dietata ku dospelej vahe.

claire

RNG prosim o radu, moja imunita je velmi oslabena. po narocnom roku kedy som uzivala kvantum antibiotik mam pocit, ze sa na mna lepi kazda mozna infekcia/virus. viem, ze na tuto temu tu uz bolo povedane mnoho, no ja by som chcela poprosit o nazvy konkretnych produktov (probiotik a doplnkov vyzivy), ktore mi imunitu ako tak napravia. velmi pekne dakujem

andrea234

Dobry den RNG dakujem za odpoved, ten berberine zozeniem aj na SK ? mohli by ste mi niaky odporucit vdaka.Este sa chcem opytat syn ma 4,5 roka od mala trpi alergiami ma nabeh na astmu alergie roztoce a prach.Zatial len inhalujeme roztok koloidneho striebra zmiernuje mu zachvaty kasla, stale je zahlieneny mozte mi poradit nieco pre neho na iunitu.

RNG

Modifiesd citrus pecrines obsahuju 470 mg Na na 5 gramov, co je len 17% potrebnej soli. Sol si ine veci menej a najma pouzivaj sol so znizenym obsahom sodika, kde sodik je nahradeny draslikom/kalium/potassium, lebo nie celkove mnozstvo sodika zvysuje krvny tlak, ale pomer medzi sodikom a draslikom.

RNG

Menma, dorucenie za darmo sa tyka adries v USA a aj to je len niekedy. Takze do zahranicia ti pocitaju domace postovne v USA plus medzinarodne zvlast.

RNG

Menma to si musis vybavit s tvojou bankou. Swansonvitamins si totiz nevie overit, co je to tvoja karta a tvoja adresa.

RNG

Menma, Swanson ti zrusil objednavku, lebo si nevedel overit info na tvoju kreditkartu. Kedze si si to v banke nevybavil tak ti zrusili objednavku. Peniaze ti vratia spat na kartu, kedze objednavka nebola realizovana.

RNG

katy 350, privela kyseliny by nedovolilo kvasenie v zaludku a naduvanie, ani zlu crevnu floru, najma ked beries probiotika a zivis ich mikrovlakninami.
Bolesti z tej oblasti mozu byt aj zlcnikove, daj si vysetrit krv a zlcnik.