Otázky na RNG

Jimmi21

ešte som sa chcel spýtať či je čaj graviola dobrý na problémy zo žalúdkom lebo máme doma listy a mame býva často zle na žalúdok tak či by som jej s tim nemohol pomôcť alebo nejaký čaj na žalúdočné problémy

Jimmi21

Dobrý deň RNG, tak som si popozeral tie doplnky na erekciu čo ste mi dali
ta Maca vypadá sľubne taktiež sa mi páči L-arginin a aj ten saw palmetto pretože vypadá to že nemajú žiadne nežiadúce účinky, ten beta-sitosterol spôsobuje ťažkosti z tráviacim traktom čo sa mi moc nepáči lebo ja mávam stolicu aj 2-3x za deň ale zase dobre pôsobí na srdce čo sa mi páči tak sa pýtam vás kúpili by ste to keby máte nejaké problémy v tráviacom systéme? nemôžu sa z toho vyvinúť nejaké závažne choroby ako cukrovka alebo žltačka? ja mávam dosť blbý tlak 140 na 65 a tak a mávam často studené nohy asi zlý krvný obeh nemôže niečo z toho uškodiť ? a ak by sa dalo ešte je mi to trápne sa tu toľko vyzvedať a pýtať.. niečo na krvný obeh? vy ste písal že niečo z toho rozširuje cievy to znamená že mi to zlepší krvný obeh a zníži tlak?

Ďakujem veľmi pekne z pozdravom Jimmi

RNG

Redbatica, entericky ochraneny pancreatin mozes brat hocikedy, ked mas dostatok kyselin, lebo ten sa v kyslom prostredi nerozpusti. Po atb je dolezite brat co najskor probiotika a samozrejme mikrovlakniny kazdy den, cely zivot.
ATB podporia rozne plesnove a kvasne kultury a ine mikroby, na ktore nie su ucinne. A zialbohu mnohe mikroby vedia zit v hlienoch a z hlienov a na tie su ucinne odhlienovace ako NAC, serrapeptaza a najma oreganovy olej.
Nakazy v nose sa daju vynicit len kvapkami roztoku citricidalu do nosa, lebo snad s vynimkou prchaveho oreganoveho oleja sa tam nic ustne brane do tych dutin nemoze dostat v dostatocnych mnozstvach.

redka

Rng chcem sa este raz opytat na pancreatin od solgaru... Chcem ho odporucit bratovi, ktory si chcel kupit wobenzym na zlepsenie celkoveho stavu organizmu po tom co mal zapalene hrdlo, vybral dvoje antibiotika a aj tak nie je stale fit... Pisal si, ze pre dosiahnutie toho spravneho ucinku je treba brat 2x2 tablety denne a staci vybrat jedno 100 tabl balenie... Chcem sa opytat ci mozno brat 4x denne 1 tabletu alebo je lepsie 2x2? Ja osobne teraz beriem jednu rano nalacno a potom este dalsie 2-3 po jedle alebo medzi jedlami... Je to tak oka?

redka

za 10 eciek aj s postovnym na dobierku???? asi tak... dohoda mozna.. platila som aj 20% dan kedze mi to slo cez colne konanie...

redka

candex uz je predany... mam este zvysny vitamin E - 400 IU od firmy NOW 212 softgel kapsuliek z povodnych 250 a tiez selen 200 mcg od firmy now 142 Vcaps z povodnych 180 ks... selen a ecko uzivam v inych pripravkoch, preto uz tieto nepotrebujem...

RNG

Perla, mnoho atb je znacne ucinne na rozne bakterie ale zialbohu nie na vsetky a naviac su to chemicke zamorenia tela, a znicia nasu uzitocnu probioticku floru, takze u niekoho narobia viac skod, nez uzitku celkove.Viac na
www.rxlist.com
Az 80% liecenia je zavisle od stavu mysle a vlastnej obrannej cinnosti tela, najma vcitane latok, co nam produkuju v crevach probiotika.
A toto vsetko si zvykne privlastnit homeopatia, a casto aj lekari so svojimi syntetickymi chemickymi patentovanymi liekmi.
NuZ ja sa poslednych 20 rokov branim bez pouzitia farmaceutickych liekov a to s lepsim vysledkom ako kedykolvek predtym