prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Oba lieky su dobre, ale ked chces nieco z prirody hodne ucinne, odporucam chaparal, intenzivne davkovanie 3x1 gram a 4x2 lyzice aloe vera.
Samozrejme odporucam ako kazdemu brat 200 mcg selenu, 25-50 mg zinku, 3-5 gramov vitaminu C(najepsie ester C alebo calcium ascorbate) a probiotika s obsahom kultury l.Bulgaricus.
Dobry vecer RNG chcela by som sa ta opytat co by mi pomohlo na vnutorny herpes ucha ktory je rozsireny az po pol hlavy.Infektolog mi zistil ze sa jedna o herpes zooster 2 a lieky som uzivala HRPESIN 400 kazde 4hod 2tb a kazdych 8hod.ISOPRISOSINE tiez 2tb.Coby si mi poradil...
cearasin, Na odhlienovanie je NAC a oreganovy olej.
NAC je torma aminokyseliny, cysteinu, (N-acetyl cystein).
DIM(diindoilmethane) a I3C(indol 3 carbinol) su protirakovinne vytazky z kapustovin. Na Slovensku predavaju preparat pod menom Indonal s obsahom I3C.
Ludia ho pouzivaju aj ako antiviralny, ale nikde som nevidel klinicke dokazy na antiviralne vlastnosti, preto sa to stranim tvrdit.
Na co ale su dokazy je hormonalna uprava, kde hormonalne zavisle rakoviny su tymto prostriedkom tlmene aj z hormonalnej stranky.
RNG pises na hlieny nejake NAC co to je a kde ho zozeniem? myslim hlieny hornych dychacich ciest a dutin.
a este...nepomyslas z usa dovazat DIM-vies o tom nieco blizsie, teda o pripravku na co presne je urceny?
sterom ale to na cypre na sk neviem ci to robia
a zabudla som sa opytat, ci sa ochorenie v zivote cloveka moze opakovat, alebo ho potom uz viac nedostane?
RNG porad co so sarlachom.syn-skolkar ho vraj ma , vcera sme boli u lekarky, mame aj ATB penicilinoveho radu,... poradis este nieco? bojim sa aby mu to niekde neudrelo, vraj to zvykne, ale neviem kam. a este mam mensie dietatko. ako ho chranit? a ako chranit seba? tiez vzdy vsetko schytam. dik
asi to bude pravda o homeopatikách , rozprávala som sa s jednou lekárkou ktorá hovorila že z hľadiska fyziky je to nereálne.
chcem sa opytat mame obaja s partnerom hpv on 18 ja som po operacii a bojim sa ze to od neho spat dostanem je mozne ze to zmizne pri posilneni imunity a mozes mi poradi co si mam kupit som v zahranici a nemam tusenie co si mam pytat v lekarni prosim porad co mozem kombinovat naraz