prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG
a ten kokosak ako pouzivat?pomaha na akne aj ked mam mastnu plet?co to ma za ucinky?neposkodi to este viac?
Aduliena, akm pod skratkou DMO myslis detsku mozgovu obrnu,tak by si mala pozerat hlavne na doplnky budujuce mozog a regeneracne.
Tj lecitin, , rozne choliny, , vacsinu nootropics, DHA(rybaci olej, 3x3 gramy) a podobne.
Tiez si budovat silnu antiviralnu obranu(selen(200 mcg) , zinok(50 mg) aloe(4x2 lyzice), probiotika, astragalus(2x500 mg, baza,echinacea a silnejsie ako extrakt z olivoveho listu, GSE a velmi silne, ako betulin, befungin chaparal(larrea tridentata)
Neskorsie nasledky, objavujuce sa v dospelosti su casto nasledok znizenej imunity a utoku beznych virusov, ktore mame kazdy v tele na nervovu sustavu(herpesy, epstein barr,
cytomegalovirus...)
Ludia s DMO maju oslabenu obranu proti nim, preto si ju treba posilnit imunitou a extra regeneracnymi materialmi na nervy.
aduliena, treba to maso pripravit tak aby ti chutilo, trebars mlete a pridane do zeleninovych omeciek alebo jemne nasekane na salaty a podobne. Netreba ho vela a moze to byt hocico, hydina, ryba atd.
Inac musis brat z kadejake praskove bielkovinne izolaty(napr susenu srvatku=whey) jest vajcia , hriby strukoviny.
Na fore nemozem pisat o produktoch v mojich obchodoch okrem toho, ze aj ja ich mam.
Klikni si vedla na reklamu Google, Doplnky vyzivy (RNG) , tam najdes ciastocny zoznam produktov, ich zlozenia aj ceny.
Inac mozes si preskumat ine ponuky, daj si do vyhladavaca google.com klucove slova: aloe vera, (99.3%) a najdes tam vsetky ponukane, aj moje.
...ešte mám otázku.
Vo svojom obchode ponúkate Aloe vera gel. Aké je to veľké balenie? Koľkokrát denne by som ho mala užívať a koľko balení by som si teda mala zakúpiť? Mám DMO, myslíš, že by mi ten gel prospel?
Ani vlastne neviem, RNG, môžem ti tykať, či mám vykať?
RNG, rada by som sa spýtala na tvoj názor. Prestalo mi chutiť mäso. Nemám naň chuť. Bolo to zo dňa na deň po novom roku. Môže to signalizovať, že s mojim organizmom nie je niečo ok? Nechcem si narobiť zle, nechcem byť chudokrvná, ale jednoducho mi to nechutí. Čo mám robiť? Mám si kúpiť nejaké vitamíny, aby som doplnila tie, ktoré máme z mäsa?
Ďakujem vopred za odpoveď.
Kokosak dostanes vselikde,hlavne v potravinach a potravinovych doplnkoch, ale mozno aj v kozmetike.
No a najdes ho aj v mojich obchodoch, pytaj si od predavaciek, co nevidis na zozname.
RNG
prosim napis mi kde zozeniem ten kokosoví olej a kolko to stoji?dakujem :) mam teraz jednu fakt velku buncu okrem ostatnych a dal som si na nu pitiol je to ok?pomoze to ci ani nie?sa mi to neda vypucit lebo je to cele napuchnute a uzavrete :(
cedric, head and shoulders 2 in 1 obsahuje 1% pyrithionu zinku, takze ho odporucam. Ale aby ti nevysusilo plet, predaj do neho 1/3 kokosoveho alebo olivoveho oleja a na vecer si daj kokosak na tvar, najlepsie na vlhku kozu.
Usiko, kokosovu olej s par kvapkami GSE prenikne dovnutra znici infekciu v akniach. Ale ako som povedal, zdroj akni je zvnutra(dihyrotestosteronom vydrazdene mazove slazy a hromada zlych tvrdnucich tukov, ktore sa telo snazi vyhodit a zapchaju tukove kanaliky.
To treba zialbohu adresovat zvnutra(zinok alebo zmesy Zinc for acne, alebo nebezpecne hormonalne zahravanie sa)
1111111. klikni na pravo vedla na reklamu Google, alebo na spodu tohoto tejto temy, Doplnky vyzivy(RNG)
Co tam neuvidis, pytaj si od predavaciek a konatelky, dufam ze ti to budu vediet zohnat.