prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jasne,aj ja som toho nazoru,ze rodit by mali len zdrave zeny.Dakujem,prajem pokojnu noc.
ahoj, co si myslis o SSRI antidepresivach, vraj si telo na ne zvykne- a potom jeho vlastne presynapticke strbiny odmietaju tvorit serotonin a davky treba neustale zvysovat. ja uzivam magrilan, je to fluoxetin a patri k SSRI, da sa to nahradit niecim prirodnym, okrem lubovnika bodkovaneho?
oprava -viralne
Mariaa, dieta sa moze narodit so vsetkymi infekciami, ktore mas-teoreticky. Rozhodne s vitalnymi, mozno aj mykoplazmy su prenosne.
Tvoje telo trpi nedostatkom mineralov, tak pravdepodobne aj dieta by nedostalo dost a ty by si bola este horsie na tom. Mozno intenzivnym doplnovanim by sa to dalo nahradit pre vas oboch.
Moj osobny nazor je ako vzdy v takychto situaciach, nechajte rodenie na zdrave mlade zeny, je to celkovo spolocensky zodpovednejsie riesenie. Aj zdravotne.
RNG,neviem ci si pamatas,ako som sa Ta pytala na to,co keby som bola tehotna a napisala som TI ake mam zdr.problemi.Este k tomu mam SYNDR.CHRONICKEJ UNAVY A VELMI NIZKY TLAK.kEBY SOM SI DIETA NECHALA AKE SU RIZIKA,PRE MNA A PRE DIETA?DAKUJEM VOPRED ZA ODPOVED.
Na fore nemozem robit reklamu, pytaj si od predavaciek lecitin, granulovany
RNG -lecitin mas na letaciku pod akym nazvom. Chcem ho kupit kolegyni, ale ja ho tam nevidim. Napis aj pripadne kod.
Oba su dobre formy
prepac, velmi som neporozumela, co si mi napisal. Z ktoreho pripravku efektivnejsie vyuzije moj organizmus horcik?
Kolko ho prijmes je vzdy len cast toho, kolko elementarneho je tam. Tj cast z 30 mg(pravdepodobne asi 60% z glycinatu a glukonatu, a tak isto zhruba 60% z laktatu(viazany na kyselinu mliecnu)
Oba su vyborne podania.
Slabe absorbcie su z vazieb na hydroxidy, oxidy a karbonaty.
Mladi ludia s dost zaludocnymi kyselinami z nich vedia vytazit aj 20%, starsi casto menej, nez 4% a ostatok sa vyhodi a zbytocne zatazuje ladviny.