prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim o vysvetlenie:
u teba mas horcik 30 mg, co je dost mala davka. V lekarni som si kupila pripravok s nasledujucim zlozenim:
magnesii lactas dihydricus 500 mg, co zodpoveda 51 mg cisteho horcika v 1 tablete. Pomocne latky: oryzae amylum, talcum. Prosim ta, kolko horcika vlastne prijmem v 1 tablete? 500 alebo 51 mg?
Ďakujem za reakcie aj Ivka1, aj alti.S mojimi problemami som zatial nic nerobila (čo sa tyka vyšetreni)Mam doporučenie k ortopedovi, kde sa chystam v najbližšich dňoch isť. Preto som sa pytala o radu, aby som vedela čoho sa môžam dožadovať, na čo sa sustrediť, lebo s našimi lekármi to nie je vždy jednoduché.
Pozri na google alebo sa opytaj v mojich predajniach,
Arka,
je velmi malo pravdepodobne, ze bolesti vystrelujuce do bedroveho klbu su bezprostredne z krcnej chrbtice. Dalo /prepojenie krcna cast a Tvoje bolesti/ by sa to vysvetlit tym, ze ak zhavaruje jedna cast chrbtice, je len vecou casu, kedy budu signalizovat problemy aj jej dalsie casti /hrudna, krizova/. Ak chce zistit pricinu, treba kvalitne vysetrenie /rontgen nestaci/ ako CT, NMR
V prvom rade chcem podakovat este raz RNG,beriem aj betain HCL,obsahuju to doplnky podla krvnej skupiny.
IVKA1-dakujem velmi pekne za pomoc,teraz beriem RANO-tablety podlakrvnej skupiny,OBED-vapnik,rybi olej a Hemodin VECER-vapnik,horcik,zinok a pycnogenol.
Zatial som s tym spokojna.Na travenie sa snazim jest vela jogurtou,ovocia zeleniny.Nemozem velmi robit pokusi,lebo vsetko nove mi podrazdi creva a dostavam potom krce.Inak vsetko je na prirodnej baze,ziadna chemia.Dakujem za ochotu.Prajem pekny den.
Tazko odporucova vsetky produkty akejkolvek firmy, ale obe Just aj Nahrin su reputabilne firmy a predpokladam, ze im zalezi na mene a nedaju na trh nejaky smejd.
Ale ich ceny su iste velmi vysoke, lebo Svajciarske produkty su vsetky velmi drahe.
Ak mas nejaky specificky produkt, mozem posudit jeho obsah a pripadne poradit lepsiu alebo podstatne lacnejsiu verziu./
RNG, poznaš vyrobky firmy Just a Nahrin? Doporučuješ ich?