Otázky na RNG

monicka2509

pravidelne to jest?aspon 2x 3x do roka ci viac?lebo ja mam taku gynekologicku,ze no commento a v nasom meste su skoro vsetky take,nezaujimaju sa o svoje pacientky lebo ich ma vela

lena++

Ked beries HAK musis pravidelne chodit na krvne testy vcitane pecenovych. A pri tychto analyzach lekar vidi aj stupen tvojej zrazanlivosti krvi. Spytaj sa ho na vysledky a hlavne chodievaj pravidelne na kontroly

RNG

lena, ja som komentoval len na izolovane kyseliny askorbove, nie na komplexy.
Samozrejme rozne ine latky ovplyvnuju ucinnost kyseliny askorbovej(synergia)

lena++

Urcite je rozdiel medzi syntetickym Cckom a Cckom pochadzajucim napr. zo sipok. Ten obsahuje cely C vitaminovy komplex vcitane bioflavonoidov a niektorych enzymov ktore zvysuju jeho ucinok. Najkvalitnejsi je pripravok vitaminu C obsahujuci cely komplex aj bioflavonoidov, hesperidinu a rutinu. Najlepsie ucinkuje s bioflavonoidmi, magneziom a vapnikom

RNG

vitamin E je vitamin E. Otazka je ake ma zlozenie, ci je to prirodna zmes alebo D alfa tocoferol alebo synteticky DL alfa tocoferol. Druha otazka je davka v jednotkach IU a tretia je kvalita, kde najvyssia znamka kvality je GMP. Ja sa snazim dovazat len prirodnu zmes vitaminov E a samozrejme GMP kvalitu, kde sa len da.

alusa

RNG, tie vyrazky, ak sa jedna o prekyselenie ci plesne, nebolo by vhodne nejake vnutorne uzivanie cohosi na vylikvidovanie ci ocistenie sa-teda zbavenia sa toho? ja neviem totiz co to je, ale lokalne mi dali nejaku mast s kortikoidom a tam i pomaha, no nexcem ju uz brat 3 mesiace!! tak sa pytam co ine, lebo ono to pomoze len kym to potieram, ked prestanem, mam to znovu. ten kokosak s prisadami skusim, ale ak je to vnutorne daco v organizme tak mi to lokalne asi tiez nepomoze?...