Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

j-adina

prosím ta na rng, môj 19.ročny syn trpí na akné,robia sa mu tvrdé vredy na tvári,chrbte a ramenách. V detstve užíval veľa antibiotík,v súčasnosti sa stravuje zdravo,pije čistú vodu a jedáva veľa vločiek. Postavu ma o.k. - cvičí.Ako vyčistiť pleť?

RNG

Ked ti atb nepomohli, asi sa jedna o kvasnu infekciu alebo plesen alebo bakteriu rezistentnu(odolnu ) na atb.
Skus brat oreganovy olej (3x300 mg=2 zelatinove kapsule, rano, na obed ,o piatej vecer, vzdy s jedlom! ) a tiez 30 kvapiek GSE do pol litra vody, pit postupne od rana do asi piatej. Potom tesne pred spanim si zober dobru zmes probiotik s jablkom.

shrekula

Ahoj RNG,chcela by som sa ťa spýtať na jeden môj problém, s ktorým si neviem rady. Mám zväčšené lymfatické uzliny bilat. v oblasti nad bifurkáciou karotíd,mám zlý krvný obraz, zistili mi zápal. Vybrala som už 3 antibiotika, ale žiadna zmena nenastala. Už neviem čo s tým ďalej. Boli ma v uchu a zle sa mi preglga. Vieš mi poradiť?

lilenka

ooo ty niesi na sk ?? aha a kde si takže u nas je už po polnoci .. nechce sa mi spať ale mala by som , neviem ci si mam dat dačo na spanie či čakať ach.. moja nespavosť..ešte k tym kilam... :(((

lilenka

hej pozeram , že si tu často a rychlo a vela odpisujes.. preco vlastne nespis ??? taky pokročily čas hihi... ja sa tu trapim dietami čo mam skusiť...

RNG

Cas je coho mam najmenej, potom odsvindlujem svoje zdravie, spanok a robotu. Uz davnejsie som chcel prestat pisat a budem to muset urobit coskoro, ked si nechcem donicit vlastne zdravie alebo ohrozit moj jediny dobre vynasajuci podnik v USA(Slovenske su stratove...)

lilenka

aha dakujem velmi pekne, ak by si mal čas kludne mi mozes napisat podrobnejši mail, alebo nechat tu spravu dakujem