prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahojte,neviem ci to sem patri,ale vy mi urcite pomozete.Takze beriem HAK a stale citam,ze to moze sposobit krvne zrazeniny,ak je to v rodine dedicne...ale kedze moja mama nevie,ze to beriem ani sa jej to nehodlam povedat,tak by som chcela vediet ci existuje nejake take vysetrenie kde mi zistia ci sa mi zraza krv alebo nie.hak beriem uz vyse roka.za odpovede vam dakujem
dadada, uprimne povedane este som nic take nepocul, ako som uz bol na to napisal.
Predavkovanie hocicimje mozne, preto by som nikdy nedrzal ziadne pilulky v dosahu deti.
V USA standardne pisu na potravinove doplnky: vhodne az od 18 rokov, tj nie ze by sa nemohli pouzivat skor, ale nepatria do ruk deti.
m ajo, spominany produkt ma slabe zlozenie.Na bromelain neuvadzaju vobec aktivitu(GDU)napr, Co sa tyka plnidiel su bezne az na laktozu, ta tam naozaj nemusela byt.
RNG, zaujímal by ma tvoj názor na vitamín e od f.Jamieson. Je podľa teba lepší ako napr. od Generici al. Zentivy? Ďakujem.
Ig, niektore vitaminy su synteticke na trhu, lebo nebolo zistene napr rozdiel medzi ucinkom syntetickej kyseliny askorbovej a prirodnej, izolovanej z ovocia.
Ale ostatne sa podla moznosti snazim mat len prirodne.
pepe, zialbohu neviem
alusa, neviem. Moze sa jednat o prekyslene telo, plesne a pod. Skus to natriet kokosovym olejom, pripadne don pridaj niekolko kvapiek GSE(3 kvapky na lyzicu oleja)Mozes skusit aj tekuty vitamin E s tym
sara13, masove davky vitaminu C(1 gram za hodinu) pocas 24 az 48 hodin zastavia chrioku. Ak je to bakteria alebo plesen, GSE a oreganovy olej su velmi ucinne.
dadada...vaše dieťa tak maximálne dobre prečistí :}
Dobrý deň, chcem sa opýtať na váš názor o tomto produkte Enzým komplex
-odkaz odstránený-
zloženie vyzerá priaznivo...plnidlá sú laktoza, šelak, magnez. stearat, celuloza, kroskarmeloza