prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
vilo, nemam ani sajnu, to pochadza z povodneho US upozornenia nasej FDA. Kedze ja som cukrovkar a pouzivam tieto na klby bez problemov, asi tam nie je ziadny problem. Je to len politika.
Na europskych glukosaminoch nic take nie je a jediny zdroj glukosaminov su Japonci-kazdy pouziva ich materialy, takze nie je rozdiel, od koho ich kupis.
hughes: ryby, vajcia,mlieko a mliecne vyrobky,orechy a semena, strukoviny(fazula, hrach, sosovica,bob, cicer)
/ohladom krvnych dosticiek, vcerajsi dotaz/
A co teda s tym? Ako doplnit bielkoviny ak ich naozaj nevie sestra stravit?
huggies,bielkoviny maju samozrejme syry a mliecne vyrobky a z nezivocisnej sjupiny su to strukoviny- hrach, fazula, soja, cicer,...
RNG, v tvojej reklame som čítal, že užívanie prípravku glukosamín+chondroitín, by mali diabetici konzultovať s lekárom. Môžeš prosím ťa napísať prečo? Zvyšuje nejaká tá zložka cukor? Ďakujem
kde sa nachadzaju bielkoviny?kedze nejem maso a tak
Neviem najst zlozenie Bio Acno(mozes si to skontrolovat na Google.sk pod Bio Acno, zlozenie)
Je tam naznacene, ze sa jedna o selen, zinok vitaminy B6 C a E, bez uvedenia mnozstva alebo vazby.
To by bolo spravne, keby ich tam bola spravna davka a spravna vazba, tak ako napr je v Zinc for acne.
ahoj RNG, prosim ta aky mas nazor na doplnok pre dospievajucix zvany BIO-ACNO? je podla teba dobry? xyba mu nieco?vacsie davkY vitaminov alebo su dostacujuce pri problemoch s pokozkou? dakujem moc
Papajove enzymi pomahaju stravit bielkoviny.
Brane na prazdny zaludok cistia telo od bielkovinnych zhlukov.