Otázky na RNG

sariana

rng, viem, ze doplnky su neskodne ale predsa sa spytam:
priatel je v poslednom case v strese a kazdu chvilu chory, tak si dal tieto doplnky: stressB, zinok na akne, vit. E, selen. V priebehu hodiny zacal mat bolesti brucha a prehanalo ho. Ma to nejaku spojitost s doplnkami?
Dakujem za odpoved.

romana

Ahoj RNG!
Prosím ťa, kde dostanem kúpiť ten čaj chanca piedra? Názov mi nič nehovorí, hoci poznám veľa čajov.

RNG

Silvia a, nevidim ziadny dovod, aby bola medzi spomenutymi liekmi a potravinovymi doplnkami nejaka skodliva kontraindikacia.
Jedine, v com mam problem je pochopit, na co pouzivas Ganaton, ktory potlaca vyrobu kyselin a zhorsuje absorbciu vsetkych latok z jedla, vcitane mineralov a potom mas problemy s kostami.
Alebo pouzivanie chemickych xyzalu a flixonase miesto prirodnych antihistaminov a antialergenik(bromelain, quercitin, vitamin C, boswelicka kyselina, curcumin, GLA, dumbier...).

silvia a

Dobry,chcem sa este opytat ci mozem tie lieky co sme mi odporucil brat s inymi lieky ktore teraz beriem,su to Azitrox-mam ich brat 6 tyzdnov (na chlamidie plucne),Ganaton-zapal zaludka,betahistan-tocenie hlavy,xyzal a flixonase na alergiu,alvesco,probiotika,broncho-vaxom,imunor,je toho vela,okrem toho ma trapi ta krcna chrbtica,a aby som nezabudla na cistu nad lavim okom,ktoru momentalne ziadny lekar neriesi,Dakujem za odpoved.Silvia.........................silvia a, su prostriedky na zosilenie sliach a klboveho vaziva, zmesi na klby a slachy.(glucosamin, chondroitin, MSM, a pomocne latku ako bromelain,
Tiez by som odporucal brat dobru zmes na kosti, niekedu sa stavce uvolnia z ubytku kostnej hmoty.

RNG

Kruhy pod ocami sa kedysi spajali s hemoroidami. To je ale len pravdepodobne legenda, hoci aj legendy maju v sebe casto kus pravdy.
Pre istotu si precisti creva(viac vlaknin sa zide kazdemu=zeleniny a psylium, a probiotika su tiez kazdemu uzitocne)

fffff

ahoj, rng mam problem. môže mať stav organizmu napr. hr. črevo na to že mam kruhy pod očami? tažšie sa mi pozera v tme nejak ma bolieva pod pravym rebrom tak nižšie. a mam trošku hnedkaste fliačiky po tvari a spominane kruhy pod očami

RNG

Majo, mam problem s tou homocysteinovou kombinaciou, totiz B-12 sa cez zaludok zle absorbuje, jedina ucinna forma je pod jazyk a injekcna.
Na stastie B-12 sa v tele buduje a zanika za niekolko mesiacov, takze ho netreba dodavat kazdodenne ako B-6 alebo kyselinu listovu. Takze asi skoncime s osobitne B-6, kyselinou listovou a B-12 pod jazyk obcas.
Skus predajnu v Lucenci, tam je sklad.
Az mi oznamia, co im chyba alebo z coho do mesiaca vybehnu, poslem to.

majo2906

Udajne sa často píše že koenzýmová forma Pyridoxal-5-Phosphate je účinnejšia ako piridoxín-hcl ale mne je jedno aká to bude forma, ak by sa teda dala zohnať a nebudú problémy s dovozom.

majo2906

Dnes som volal do predajne a predávajúca mi povedala že horčík nemáte.
Stress-b komplex som si kúpil a je tam veľa kvasiniek na ktoré mám dosť silnú alergickú reakciu.
Dobrá by bola aspoň 100 mg dávka b6, chcel by som ju skombinovať s horčíkom a biotinom.
Nebolo by zlé kebyže je b6 spolu s kys. list. a b12...na homocysteín, ľudia to vôbec nepoznajú.