prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
-odkaz odstránený-
tam najdes aj adresu a aj kontakt, ak nie si z ba alebo lucenca, poslu ti na dobierku
adresa na Tvoj obchod, kde by som si to mohla kúpiť, alebo dajakú adresu, kde si to na dobierku objednám, dik
bel, ked ti nebudu vediet poradit, mozes sa obratit na moje obchody, tam ti iste poradia a zozenu potrebne doplnky.Dokonca ti ich aj poslu ma postovu dobierku, usetris si nohy aj peniaze.
ešte otázočka, mohla by som dostať dajaký konkrétny názov lieku, alebo produktu a kde by som si to mohla kúpiť, alebo keď v lekárni poviem to, čo si mi napísala oprava(yam,pupalka, damiana, dong quai)budú vedieť, čo mi majú dať, moc dik
elessar, logika hovori, ze cim menej sacharidov tym mensia potreba inzulinu. A tym menej namahy na pecen a pankreas, ktore su zodpovedne za hladiny cukru v krvi.
Co sa tyka regeneracnych doplnkov, verim, ze maju svoju ulohu aj pri diabetes 1, lebo extra regeneraciu mozu potrebovat v tele vsetky organy.
Poskodenie pankreasu moze byt aj nasimi "permanentnymi rezidentami", hlavne virusami a "autoimunna reakcia tela" moze byt snaha znicit nakazene bunky. V kazdom pripade protokol dr Berksona moze byt aj v tomto uzitocny.
A mozna zvysovanie viralnej imunity alebo aspon pokus o potlacenie virusov v tele moze mat na D1 tiez pozitivny vplyv.
Uskodit nemoze, lebo ziadny z virusov v tele nie je uzitocny, len tam vyckavaju na prilezitost oslabenia tela, aby sa mohli rapidne rozmnozit a nieco v tele znicit.
Opakujem antiviralne:
selen, zinok, l-cystein, aloe vera, baza, astragalus, echinacea, GSE, extrakt z olivovych listov a silne:
chaparal, Befungin, betulin
oprava(yam,pupalka, damiana, dong quai)
bel, potrebujes hormonalne polotovary(yma, pupalka,..)a mineraly na kosti. Snad aj napravit travenie(betain HCl a enzymi)
RNG... tak som urobil mensiu chybu. ta kamoska s cukrovkou nema druhy typ, ale prvy. platia pre nu rovnake odporucania co sa tyka doplnkov a nizkosacharidovej diety ako pri dm2??? alebo sa to odlisuje a tym padom sa odlisuju aj odporucania??? vdaka
Chcela by som radu, mám rozsiahlu herniu v krížovej oblasti, chodím na ozonoterapiu, v piatok idem tretí krát.
Problémy s chrpticou mám od septembra minulého roka. Bola som v nemocnici na neurológii, kde som podstúpila kortikoidnú liečbu, polepšilo sa mi, ale na marec ma objednali na operáciu. Chcela som sa tomu vyhnúť, tak som podstúpila ozonoterapim v DS. Cítim sa dobre, len už od toho septembra minulého roka, keď som začala rehabilitáciu a pohybovať sa podľa predpisov, drep keď potrebujem niečo zdvihnúť, cítim akoby svalovicu. Niekedy sa zohnem v pohode, ale pri 10-tom drepe si už pomáham rukou. Nerozumiem tomu, veď to svalstvo by malo byť vytrénovane. Poradili mi pridať k strave vápnik, trpím od mlada na kŕčové žili /54/, mám za sebou 3x operáciu a X x sklerotizáciu. Bola som na vyšetrení, že bolesť nôh mám z chrbtice, poraďte, moc dik
oprava : natravi
dodatok: teda nie Ganaton ale naopak, Betain HCl s jedlom