Otázky na RNG

RNG

Zensen, hnisavy vacok pod zubom sa da zlikvidovat iontoforezou striebra
Zober si 4.5 voltovu bateriu zapoj na plus pol napr striebornu lyzicku(nesmie obsadovat nikel, len 92.5% striebra a 7.5% medi!)
lyzicku pripz na dasno co najblizsie k vacku a druhou rukou cht minus pol baterie. Niekolkokrat denne 5-10 minut ti tam daju dost striebornych ionov aby znicili nakazu a vacok sa reabsorbuje.

RNG

zz, odporucam enzymaticke cistenie, nizkosacharidovu dietu a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne(proti plesniam a candide, ktoru si si vypestoval v crevach ) tiez samozrejme brat probiotika.

RNG

Elesar, zda sa ze tvoja kamaratka je extremne zavirena, a bude potrebovat to najsilnejsi a dlho.
Odporucam astragalus, aloe vera a hlavne velmi silny chaparal.
Autoimunne maju casto pravdepodobny koren vo zavirenych bunkach, ktore sa telo snazi znicit.
To okrem selenu, zinku probiotik a vitaminov C a E,co odporucam kazdemu proti virusoma a inym procesom v tele.

majo2906

Dobrý deň RNG.
Mám smolu že vaša b12 obsahuje kvasinky a dextriny.Dá sa na slovensku zohnať injekčná forma b12?
Potom ked bude možnosť z vašich predajni kúpiť b6 a kys. list. tak by som ich mal kombinovať s mäsom v prípade že b12 neužívam?

zz

rng prosimťa tvoria sa mi vyražky na tvari mam asi cely organizmus nie dobry. čo mam robiť.. strašne vela som pil alkoholu a tomi je iba 19 rokov. sucho v papuli už 2 mesiace neviem čo mam robiť. neska som si dal studenu sprchu a končeky prstov som mal studene biele cele ruky mrazive. zima mi často byva.

elessar

vdaka RNG. ja som pomerne casto v blave a pomerne casto si chodim k tebe do slimaka nakupovat, takze s tym nemam problem.
problem ma skor ta kamoska. ona totiz nielen ze ma diabetes typu 1, ale ma aj odumretu stitnu zlazu a alergie snad na vsetko + velmi casto je chora (najma virusove ochorenia). lekari jej povedali, ze stitnu zlazu jej v ramci autoimunitnych reakcii znicilo vlastne telo (dosledok cukrovky) a ze velmi pravdepodobne jej telo najblizsie zautoci aj na nadoblicky. ja sa do tych veci fakt moc nevyznam...to viem len z toho, co mi povedala. co by si radil pri takomto komplikovanom probleme? (samozrejme berksnov protokol a zvysenie viralnej imunity jej poradim). vdaka.