Otázky na RNG

RNG

Payn, tie pocitacove linky v Lucenci...ani sa nechcem vyjadrovat radsej aby mi zbytocne nestupila zlc do krvi, ako sa hovori.
Zavolaj predajnu v pracovnych hodinach a promptne ti objednavku vybavia, alebo aspon ti povedia, kedy dostanu prislusne tovary.

RNG

zuzulafazula, proti tym vasim periodickym problemom pomaha znacne Yam(2x1 gram), tiez pupalkovy/borakovy olej(3x1 gram), ktory obsahuje protizapalovu zlozku GLA, tiez niekomu damiana(2x1 gram) a Dong Quai(2x500 mg) ktory je na problemy a na posilnenie pouzivany v Cine uz tisicrocia.

RNG

menomeni, to je dlhodoby proces, pouzivanim len panenskych olejov a z casu na cas(1-2 krat tyzdenne lyzicu cisteho lecitinu) telo s pomocou svojich enzymov(lipaza) postupne odburava ulozene tuky, tj aj tie skodlive a tak sa odmoruje.A nahradi zasoby uzitocnymi olejami, vcitane napr omega 3 olejami, ktore kazdemu odporucam si doplnovat, lebo v sucasnosti ma "civilizovzna" strava ich nedostatok.
Takze lecitin, panenske oleje a kvalitne rybacie oleje

payn

RNG, prosimta da sa este objednavat cez mail kata.machu@szm.sk ? Pretoze pred dvoma tyzdnami som poslal objednavku a minuly tyzden zase a zatial mi nic neprislo, tak neviem ci ten mail funguje.

zuzulafazula

Nemate niekto skusenosti s obrovskymi bolestami pocas menzesu? skusala som roky vselico mozne aj nemozne, az nakoniec mi zabrala jedine HAK. Zacala som ale priberat a ine nedobre veci, tak som vysadila, a bolesti sa vratili hned a este horsie ako pred tabletkami. Na pohotovosti mi nasadili rovno dalsie, ale priberam stale a rozmyslam o vysadeni aj teraz, no bojim sa tych bolesti. Co este ine mi moze zabrat? skusala som caje, lieky, kvapky, cviky, vsetko mozne, a nic nezaberalo.

menoneni

a ako dosiahnem aby škodlive tuky(znicene "rastlinne oleje" a rastlinne "masla", tj vsetko co nie je oznacene panenske, tiez oxidovane a spalene tuky... aby sa mi toto všetko vyčistilo z tela? čo mam použivať?

jaja

idem si zohnať asi ten quercitín, stačí to užívať v prípade potreby? a ten kokosový olej je na čo ešte dobrý? zoženiem ho vo vašich predajniach?