Otázky na RNG

RNG

Zufalka, ked nevies, cim mas zamorene telo(coho sa telo chce vyhodenim cez kozu zbavit) skus brat na prazdny zaludok silnu enzymaticku zmes s mnozstvom enzymov na precistenie celeho tela, Napr zmes
Multi Enzyme, kde mas povacsine rastlinne enzymi, alebo
Pancreatin, co su zivocisne enzymi.
.....
Inac telo sa da detoxifikovat aj roznymi zelenymi potravinami , ako mlade travy, riasy a podobne, Spomeniem napr Spirulinu, chlorellu, mladu jacmennu , raznu, alebo alfalfa travu, alebo zmes tychto vsetkych + ine(35 zloziek, ako napr Good N Green).
Samozrejme, kedze toto su jedla(superjedla) tak z nich treba brat davku minimum niekolko gramov, nie miligramy.

zufalka

mam zhanat ten turmeric alebo curcumin radsej?
no praveze v tom je problem ze neviem ci mam potravinovu alergiu ci nie alebo na co vobec, neviem na to prist... alebo mi tie vyrazky a svrbenie koze sposobuje daco ine? neviem
a tie enzymy su specialne na rozne potraviny?
zblaznim sa z toho
prosim ta este 1 otazocka-postrehla som teraz dost zdurene uzliny na krku,no vobec ma ale nebolia.je to vazne,ked ma nebolia?musia pri infekte vzdy boliet?/som trochu nachladnuta,tak neviem ci to z toho-no nebolia/

RNG

Vaneska, spravna davka Betainu HCL je 1-3 tabletky s jedlom, to je 400 az 1200 mg. Pro velkom jedle plnom masa a syra beriem aj dodatocne o 2 hodiny, ked citim, ze mi to este sedi v zaludku dalsie 2.

RNG

Romana, acne su zvnutra. Zvonka sa da zabranit tak akurat aby nehnisali a rychlejsie sa vyhojili. Ale vznik je podmieneny zvysenym vylucovanim mazu a zapchanim mazovych kanalikov tvrdnucimy(vysychavymi ) tukmi.
Vacsina je ich rastlinneho povodu chemicky a tepelne znicenych.
Preto z rastlinnych tukov treba jest len tie, ktore su oznacene panenske(virgin) lebo tie nie su ani chemicky ani tepelne znicene. Zinok a niektore vitaminy tiez pomahaju spomalit vylucovanie tukov cez kozu, tj zmierna az odstania acne.

RNG

Majo, chaparal je velmi silny antiviralny prostriedok.
Poradil som ho viacerym na pasovy herpes a zabral velmi rychlo.

RNG

Mamina 123, je viacero dovodov na opuchy(edemy), a jeden z nich je slaba cinnost ladvin. To sa velmi lahko zisti z krvi, ktora je silne zamorena.

vaneska

RNG.
dakujem za ozrejmenie problematiky...najma to, ze zaludocnej kyseliny nikto nema nadbytok ma prekvapilo, ale uz som tu o tom citala...len potom nerozumiem reciam typu prekyslenie organizmu, alebo mam z toho kyselinu...
ale zrejme to beru ludia z nespravneho konca...
dnes som zacala brat BETAIN, tak uvidim, ako to zaberie, alebo nezaberie...zatial mam pocit, akoby nic:-), len take zvlastne teplo v oblasti pazeraka citim niekedy...nafuknute brucho vsak ostava:-(((((.isto to chce ale cas. a skusim aj enzymy...
dakujem pekne...ak pomoze, isto dam vediet aj ostatnym, ktorych neustale obtazuje nafuknute brucho.

romana

RNG
Mám 31 rokov a trápi ma pokožka na tvári. Od puberty mám akné a vyskúšala som už vari všetko. Nie sú to typické zápaly, skôr drobné podkožné hrbolčeky, ktorý idu ľahko vytlačiť, ale na druhý deň sú tam znova. Pleť mám pórovitú a mastnú. Už som vážne nešťastná, krémy od kožnej mi na chvíľu problém zmiernia, ale po čase akoby si pokožka zvykla a je to také isté. Vyskúšala som horm. antik., chem. peeling, AHA kyseliny, mikrodermabráziu, kožné krémy... O pleť sa starám, používam vhodnú kozmetiku a pravidelne chodím ku kozmetičke. Prosím poraď zvonka aj zvnútra. Stravujem sa zdravo. Vopred ďakujem.

majo2906

To som rád že nezabudnete :}
Mimochodom chaparal ktorý ste spomínal že je dobrý na imunitu máte vo vašich predajniach?